Descopera ingrijirea completa antirid potrivita pielii tale!

50 + ani: Lasarea conturului fetei si pierderea densitatii

Care sunt efectele incetinirii activitatii hormonale?


Incetinirea activitatii hormonale determina aparitia unor fenomene complexe: pielea se subtiaza, devine mai uscata, mai fragila si pierde din consistenta si fermitate. De asemenea, pierderea densitatii cutanate este insotita de lasarea lipostructurii – retea de celule lipidice ce formeaza volumele pe care se aseaza si se modeleaza pielea. In consecinta, conturul fetei se lasa, iar trasaturile se transforma.

Ce poate fi facut pentru a lupta impotriva imbatranirii hormonale?

Imbatranirea hormonala este programata genetic si este inevitabila. Totusi, acest lucru nu obliga la resemnare. Putem incetini si reduce intensitatea efectelor asupra pielii folosind un produs dermato-cosmetic ce contine ingrediente active anti-imbatranire.

NeOVADIOL CREMA DENSIFICATOARE INTENSIVA, are in compozitia sa ingrediente de referinte anti-imbatranire: Pro-XylanTM si IzobiolinTM. Pro-XylanTM, molecula de referinta anti-imbatranire, dubleaza cantitatea de substanta cutanata esentiala pentru a regenera o piele densa si a reduce ridurile. Obtinut din materie prima vegetela - xiloza - are calitati de "produs al chimiei verzi". IzobiolinTM, favorizeaza multiplicarea si cresterea celulelor lipidice, fiind astfel un puternic ingredient activ cosmetic contra lasarii lipostructurii.

Pielea castiga cu 17% mai multa densitate, iar trasaturile sunt cu 26% mai ridicate. Evaluare obiectiva pe 221 femei din 4 tari europene, in decurs de 3 luni. Rezultatele sunt elocvente din prima luna si se amplifica incepand cu a 3-a luna de utilizare.

Eficacitate demonstrata de studii clinice sub control dermatologic Varsta indicata corespunde varstei biologice a tenului. Pentru a afla daca acest produs este potrivit pentru dumneavoastra, cereti sfatul farmacistului.

Aflati mai multe despre tenul dumneavoastra si consultati
gratuit medicul dermatolog pe www.vichyconsult.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri