In ciuda faptului ca este prea putin cunoscut, horoscopul australian este un horoscop veridic ce porneste de la veneratia si respectul de zeci si sute de ani pe care vechii aborigeni il purtau Naturii si fiintelor pe care aceasta le adaposteste. Va invitam sa patrundem in tainele intelepciunii australiene si sa descoperim care sunt particularitatile celor 12 zodii ale horoscopului australian:

Iti place sa fii rasfatata si esti de o sensibilitate si impresionabilitate iesite din comun.

Plangi usor, te descurajezi repede, ai toane si un comportament contradictoriu, esti irascibila uneori, treci repede de la iubire la ura si esti extrem de devotata cauzelor in care crezi. In exprimarea sentimentelor esti o mare maestra si realizari deosebite in cariera pot veni pe aceasta cale. Teatrul, literatura, domeniile artistice sunt domenii predestinate acestor nativi.

Zodia Gecko (Leu – 23 iulie - 22 august) – Putere si curaj – Atingerea cumpatarii

Gecko este o specie de soparla cu un instinct puternic de aparare fantastic, capabila de a se camufla cu mare iscusinta. Cei aflati sub semnul zodiacal Gecko sunt firi puternice, pline de vitalitate si determinare, expresive, tenace si perseverente, generoase cu cei dragi, foarte orgolioase si atente cu ceea ce le reprezinta interesele, dornice nu neaparat sa fie admirate, cat apreciate. Pe buna dreptate se poate spune despre reprezentantii acestei zodii ca sunt nascuti ca sa invinga sau ca sa-i domine pe ceilalti. Intotdeauna ii gasesti prinsi in miezul lucrurilor, incercand sa vina de hac chiar si situatiilor celor mai dificile. Au asteptari mari atat de la propria persoana, cat si de la cei din jur si uneori exagereaza cu criticile si cu pretentiile la fel cum procedeaza si cu egoul. Sunt echilibrati, dar iuti la manie, drepti, dar razbunatori daca se simt nedreptatiti.

Zodia Echidna (Fecioara -23 august - 21 septembrie) Receptivitate – Drum catre increderea in sine

Zodia ce sta sub simbolul Echidnei este o zodie obsedata de propriul perfectionism, de-a lungul diverselor sale experiente interumane confruntandu-se cu probleme majore legate de increderea in sine. Relatiile pe care un nativ Echidna le dezvolta, le saboteaza sau le abandoneaza de-a lungul existentei sale sunt legate de capacitatea fiecarui nativ in parte de a ajunge la o inteleapta si demna acceptare de sine. Spiritul critic al Echidnei este orientat aproape exclusiv asupra propriei persoane. Vesnic nemultumita de ea insasi, vesnic suparata pe unul din defectele sale, vesnic cautand sa se indrepte indreptandu-si neajunsurile, vesnic ascultand mai mult de opiniile celorlalti decat de propriile instincte, vesnic toleranta fata de greselile celorlalti, rareori accepta infrangerile ca pe ceva firesc si relativ. Zodia Echidna are nevoie de un strop din intelepciunea celor din jur pentru a ajunge la o buna intelegere cu sine.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri