In ciuda faptului ca este prea putin cunoscut, horoscopul australian este un horoscop veridic ce porneste de la veneratia si respectul de zeci si sute de ani pe care vechii aborigeni il purtau Naturii si fiintelor pe care aceasta le adaposteste. Va invitam sa patrundem in tainele intelepciunii australiene si sa descoperim care sunt particularitatile celor 12 zodii ale horoscopului australian:

Zodia Wombat ( Taur - 21 aprilie - 21 mai) – Rodnicie si belsug – Scop pamantesc, Continuitate

Ca si animalele-simbol care ii reprezinta, nativii acestei zodii sunt pretiosi, impresionabili, dar consecventi, protectivi fata de camin, cu o oarecare lentoare in miscari, simpatici si placuti celor din jur chiar daca rareori ii vei vedea incercand sa intre pe pielea cuiva. Nu le pasa de gura lumii si de ceea ce ar putea aceasta sa spuna despre ei. Sunt firi oneste, deschise, firi terestre si pasionale, cu teluri moderate in viata, concilianti si pasnici de regula, dar cu tendinte spre violenta cand sunt maniosi. Cuvintele cheie ale acestei zodii sunt: “trebuie” si “a avea” si indaratnici fiind, mai usor decat sa-l convingi de adevarul spuselor tale este sa-i demonstrez ca se insala.

Zodia Glider (Gemeni - 22 mai - 21 iunie) – Progres si perfectionare – Flexibilitate si schimbare

Chiar daca au o fire energica si dinamica, nativii zodiei Sugar Glider nu au un organism puternic si din punct de vedere fizic sunt predispusi diverselor afectiuni ale sistemului imunitar. Din aceasta cauza, manifestarile lor trupesti nu sunt pe masura realizarilor interioare. Reprezentantii zodiei Sugar Glider au un fond sufletesc bogat si bun, chiar daca sunt schimbatori si imprevizibili, concentrati prea mult asupra detaliilor si amanuntelor ignorate in general de restul lumii. Sunt extrem de comunicativi, sociabili, deloc speriati de schimbari, ba chiar sfortandu-se sa le produca, adorand sa se afle in centrul atentiei, sa vorbeasca, sa barfeasca, sa fie barfiti si luati in seama. Se supara repede, se calmeaza lent, sunt ca focul si ca gandul, nervosi, agitati, vesnic preocupati de ceva anume.

Zodia Koala (Rac - 22 iunie - 22 iulie) –Capriciu, contradictie – Drumul catre sentimente

Daca zodia ta este reprezentata de Koala inseamna ca ai o fire suspicioasa, ca stapanesti mai bine tehnica scuzatului si a amanarii decat tehnica actionarii, ca esti precauta si ca nu te lasi antrenata in competitii atunci cand stii ca sunt sanse minime ca sa castigi. Ai de asemenea o fire pasionala si sentimentala, suferi pana in panzele albe de romantism, esti de o incapatanare crunta si nu te poti vindeca de principiile in care crezi cu tarie chit ca acestea sunt demontate bucatica cu bucatica chiar in fata ta.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri