Se apropie ziua ta și vrei să organizezi ceva deosebit de data aceasta, pentru că în ultimul an nu te-ai prea distrat cu familia și prietenii.

Ți-e dor să stai cu ei la un pahar de vorbă și acest prilej este cel mai potrivit, mai ales că vei fi în centrul atenției, vei primi cadouri și flori.

Zi și făcut. Ai stabilit data evenimentului, ai început și-o listă cu invitați, dar nu știi unde și cum să-ți serbezi ziua onomastică, astfel încât să fie o petrecere pe cinste. Iată câteva idei din care să te inspiri pentru o aniversare de neuitat:

Organizează o masă la restaurant

Dacă vrei să aduni rudele și prietenii apropiați într-un cadru plăcut și ospitalier, alege să organizezi o masă festivă la restaurant. Optează pentru localuri cu terasă, ca să te bucuri de soare și vorbește cu gazdele să amplaseze câteva mese în aer liber, în grădină, ca să puteți sta la șuetă și cafea.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat CUM SĂ ÎȚI PROTEJEZI BIJUTERIILE PE TIMP DE VARĂ? Horoscop: Cum să activezi Legea Atracției pentru zodia ta – află cum îți modelezi destinul

Nu te grăbi cu alegerea locației. Analizează bine toate opțiunile disponibile, de exemplu consultă topul restaurantelor din Iași, ca să te bucuri de experiențe culinare de top.

Pentru o cină festivă cu rafinament franțuzesc alege Toujours, dacă vrei ceva tradițional mergi La Conac, iar pentru o fiesta spaniolă cu accente mediteraneene încearcă la Corrido. În orice oraș din țară găsești locuri interesante unde să organizezi o petrecere stilată. Interesează-te din timp și ține seama de recomandările specialiștilor, de recenziile ghidurilor culinare și nu în ultimul rând de preferințele invitaților tăi.

Asigură-te că este destul loc pentru toată lumea și pregătește o atmosferă de sărbătoare, prin decoruri și muzică. Zâmbește, îmbracă rochia preferată și întâmpină-ți oaspeții. O să fie un party wow!

Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire 12 sfaturi pentru îngrijirea părului vopsit Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul

Strânge-ți prietenii într-o cafenea

Te-ai decis să-ți serbezi ziua onomastică într-un cerc restrâns de prieteni? Super! Închiriază o cafenea sau o ceainărie mică, într-o casă veche cu iederă și curte interioară sau, dimpotrivă, într-o clădire ultramodernă dintr-un cartier nou.

Totul este să fiți împreună și să vă simțiți bine, degustând licori aromate din toată lumea, extracte exotice și, cum altfel, cele mai bune brioșe, macarons și ciocolată homemade.

Iar dacă gazdele vă pun la dispoziție și două-trei narghilele, o să fie o petrecere pe cinste!

Joacă board games împreună cu familia

Alegi o aniversare în familie, să-i strângi pe toți în jurul mesei și să sporovăiți câte-n lună și-n stele. Adaugă un plus de fun la acest scenariu și organizează o seară de boardgames.

Cum să eviți burnout-ul explorându-ți pasiunile Ritualuri de Luna Nouă: activarea puterii de manifestare, atragerea dragostei și abundenței Cum să alegi componente pentru baia ta

Îi vei surprinde în mod plăcut pe cei dragi, iar tu te vei simți din nou copil, alături de frați și veri mai mari sau mai mici, printre personaje fascinante și lupte cu supereroi.

Optează pentru un meniu simplu, cu gustări, popcorn și dulciuri de casă. Prepară limonadă, punch și pune berea la rece. O să fie o seară competitivă și amuzantă.

Încearcă o aventură la escape room

Vrei să-ți serbezi ziua onomastică așa cum n-ai mai încercat niciodată până acum? O idee cool este să programezi o aventură la escape room, împreună cu prietenii. Găsești numeroase locuri unde poți să petreci câteva ore pline de suspans, mister, fun și veselie.

Alege tematica preferată dintre ofertele retro, James Bond, puzzle-uri, evadări, comori ascunse și alte scenarii pline de imaginație.

Cum să obții mai multă strălucire pentru părul tău în 8 pași? Sunt adorabile, nu ai cum să le reziști: Împletituri decorative minunate pentru ouăle de Paști! Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru?

Organizează un picnic

Dacă vremea permite, este întotdeauna o idee bună să-ți serbezi ziua onomastică în aer liber, în mijlocul naturii. Organizează un picnic adhoc unde să-i inviți pe cei dragi la o masă câmpenească, într-un cadru pitoresc precum o pădure din apropierea orașului, o peluză din parc sau o pajiște pe malul râului.

Nu-ți fă griji cu meniul. Câteva coșuri de picnic cu gustări și fursecuri, alături de un vin spumant și-un desert cu fructe sunt exact ceea ce trebuie!

Alege varianta pe care o dorești atunci când te gândești cum să-ți serbezi ziua onomastică. Și nu uita că indiferent de loc, fie că te bucuri de experiențe culinare de top sau de aventuri amuzante, important este să fii alături de cei dragi, pentru o aniversare plină de veselie și iubire.

Activități de Paște 2023 în Veranda Mall: vino să vezi ce surprize aduce Iepurașul în acest an! Ghid pentru alegerea mobilierului interior Cele mai încurajatoare citate despre succes

Sursa foto: De la Rawpixel.com /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri