9 Martie 2021 publicat în Lifestyle 20 share-uri

Dacă vreți să experimentați look-uri nonconformiste și altfel cu minunatele si creativele tatuaje temporare, v-am pregătit pentru inspirație o galerie foto cu 25 de modele de tatuaje temporare, mai simple sau mai elaborate, clasice, elegante, în stil boho sau în stil mehndi. (Foto fr si main: De la Africa Studio /Shutterstock)

DESCHIDE PREZENTAREA

Nu știu alții cum sunt sau cum trec cu bine peste pandemie, dar mie uneori îmi face bine să visez (terapie pentru suflet!) cu ochii deschiși la vacanțe îndepărtate, zile însorite, look-uri inedite și tatuaje magice pe piele (da, acele tatuaje temporare care se lipesc și dezlipesc de pe piele) care să mă facă să mă simtă regină războinică, prințesă, zeiță, feminină, misterioasa, șic sau elegantă, în funcție de cum răsare soarele în acea zi și dispoziția mea :). Dacă și voi iubiți body art-ul pentru extraordinara sa creativitate, dar ca și mine, ezitați să apelați la tatuajele permanente, cele temporare sunt la fel de seducătoare, creative și minunate.

În plus, se aplică ușor, le putem aplica și singure acasă (eventual cu ajutorul unei prietene) și au avantajul că vor dispărea de pe piele după câteva spălări sau le puteți înlătura chiar voi cu ușurință, cu un ulei de piele special. Mai mult, sunt nedureroase (nu vă veți plictisi de un singur model de desen pe piele căci puteți încerca diverse) și pot rezista pe piele până la câteva zile dacă le îngrijiți corespunzător.

Sfatul nostru este să fiți atente când achiziționați astfel de tatuaje astfel încât să vă asigurați că nu conțin substanțe toxice pentru piele sau corp și sunt hipoalergenice – pentru a evita orice iritație a pielii. De asemenea, este ideal ca adezivul de lipire să fie și el prietenos cu pielea și mediul înconjurător.

Dacă vreți să experimentați look-uri nonconformiste și altfel cu minunatele si creativele tatuaje temporare, v-am pregătit pentru inspirație o galerie foto cu 25 de modele de tatuaje temporare, mai simple sau mai elaborate, clasice, elegante, în stil boho sau în stil mehndi.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri