Urasc astfel de barbati. Suficient de maturi pentru a sti cum sa iubeasca, nu indeajuns de curajosi pentru a sti pe cine sa iubeasca. Urasc barbatii care au ales compromisul mult mai des decat femeile.

Urasc barbatii care trec pe langa persoana potrivita, refuzandu-si siesi sentimentele doar pentru ca ascultarea unui gand instinctual si nu rational nu e suficient de sigur pentru etape pline de reguli si comoditati. Refuza, pleaca, dorindu-se a fi un barbat implinit, dar neinteles, strangand in suflet mai multe regrete decat oricare alt om “nebinecuvantat” cu o relatie “solida”.

Urasc barbatii care isi doresc la un moment dat o familie, desi odata visau la o dragoste, ii urasc pe aceia care reusesc sa incropeasca una, chiar si cu sacrificiul unei femei nevinovate ce ar fi trebuit sa se afle in alte brate. O deplang pe cea al carei suflet pereche e o astfel de inima ratacita, ce a cazut prada unei lumi pervertite, nereusind sa-si pastreze acel gram de puritate suficient pentru a-si recunoaste jumatatea.

Acum stiu de ce sunt atatia oameni tristi pe strada. Le inteleg mersul greoi, privirea lasata si grimasa de pe frunte. Cand gandurile si faptele te strang tot mai tare, incorsetandu-te si taindu-ti respiratia, deja este mult prea tarziu. Ajungi sa ai copii, sa te obisnuiesti cu o “familie” ce odata se vroia a fi un “camin”. De-abia atunci iti dai seama ca vei fi toata viata victima propriei tale greseli, a propriei tale mediocritati, de care ai fugit tot timpul, dar pe care ti-ai “castigat-o” nevrand sa iti asculti inima.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Ii urasc pe ei, asa cum te urasc si pe tine pentru ca ai stiut sa imi arati sau pentru ca am stiut sa vad in tine acel strop ce-mi era necesar pentru a ca sti ca tu esti acela. Te urasc pentru ca ai stiut apoi sa pervertesti si tu acel sambure de lumina ce te-ar fi smuls din clipele de groaza pe care le simti, rareori, cand iti dai seama ca langa tine ar fi trebuit sta altcineva.

Iti multumesc insa ca mi-ai aratat asa cum nu trebuie niciodata sa ajung, ca m-ai invatat ca nu trebuie sa renunt asa cum fac altii si pentru ca pe undeva imi doresc sa ma fi inselat si nu tu sa fi acela. Dar mai e inca mult pana ca TU sa te confunzi cu toti EI pe care ii urasc.

Un articol de Marina Rasnoveanu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri