Descopera ingrijirea completa antirid potrivita pielii tale!

25+ ani: Riduri si iregularitati - preventie si corectie

Stiati ca este posibil sa avem simultan mai multe tipuri de riduri la putin peste 25 de ani?


Pentru prima data Cercetarea Vichy a initiat un studiu realizat pe aceleasi femei, pe o perioada de 20 de ani, cu scopul de a obtine rezultate de o precizie si o acuratete fara precedent. Concluziile acestui studiu releva faptul ca pe fata fecarei femei, indiferent de varsta, exista simultan 3 tipuri de riduri: Riduri Imprimate (vizibile, se accentueaza cu timpul), Riduri Reversibile (Pot deveni vizibile pe parcursul zilei), Riduri Embrionare (Programate sa apara).

Putem actiona cu un singur produs asupra celor 3 tipuri de riduri?

Inspirate de procedeele combinate utilizate in dermatologia interventionista, produsele dermato-cosmetice de ultima generatie asociaza ingrediente active de referinta pentru o actiune simultana: umplere a ridurilor imprimate cu ajutorul acidului hialuronic si preventie, prin neutralizarea liniilor fine si a ridurilor embrionare cu ajutorul retinolului.

LIFTACTIV RETINOL HA CREMA RENOVATOARE COMPLETA ANTIRID SPF18 contine ingrediente active de referinta intr-o asociere de ultima generatie: Acid Hialuronic, prezent in mod natural la nivelul pielii, atrage si retine apa, avand o actiune de umplere vizibila imediat si Retinol +A, un derivat al vitaminei A, puternic multiplicator celular.

Liftactiv Retinol HA actioneaza complet in prevenirea si corectarea ridurilor imprimate (umplute intr-o luna), a ridurilor reversibile (atenuate in cursul zilei) si ridurilor embrionare (neutralizate). Incepand cu a 4-a zi, efect piele noua pentru 80% dintre femei. (autoevaluare 56 de femei)

Eficacitate demonstrata sub control dermatologic.
Varsta indicata corespunde varstei biologice a tenului. Pentru a afla daca acest produs este potrivit pentru dumneavoastra, cereti sfatul farmacistului.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri