In capul nostru, femeile astea stau de vorba si sporovaiesc ca cele mai bune prietene, discuta cate in luna si in stele, isi alina una alteia suferintele, se asculta una pe alta, isi fac timp, au rabdare, isi expun durerile, se framanta, isi cauta rostul, isi descanta de urat, isi spun povesti de frumusete, dorinte de fericire, fumeaza dintotdeauna un vis sau altul de iubire.

Psihologul Judi James spunea ca exista aproximativ 20 de versiuni psihologice ale propriei persoane, ca intr-o singura femeie exista de fapt 20. Le scoatem una cate una la iveala in anumite imprejurari, cand suntem constranse, cand nu avem incotro, cand vrem sa fim noi insine, cand trebuie sa ne adaptam, cand trebuie sa strangem ce-a mai ramas din noi si sa mergem mai departe, cand suntem percepute puternice de catre cunoscuti si slabe si vulnerabile de catre o persoana care te cunoaste cu adevarat. Femeile diferite pe care le avem in noi ne ajuta sa ne traim si sa ne consumam vietile asa cum trebuie si sa ne dezvoltam relatiile armonios. Cu cat femeile din capul nostru sunt insa mai putine, cu atat devin mai usor de tinut in frau si de controlat. Eu zic ca sunt mai multe si cred, in parte si laolalta, in toate femeile din mine. Mi-e frica doar de momentul in care or sa oboseasca toate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie!

Gudrun


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri