18 Decembrie 2020 publicat în Lifestyle 2 share-uri

Noul an vine de fiecare dată cu noi dorințe și perspective, cu liste și multe lucruri pe care vrem să le realizăm.

Fie că este vorba de a face economii pentru a pleca în vacanța mult visată sau doar să ne schimbăm mobila bucatarie, fie că ne propunem să fim mai atenți la ceea ce mâncăm, începutul anului reprezintă acea perioadă în care ne scriem rezoluțiile și sperăm ca de data aceasta să le respectăm și să le îndeplinim.

Înscrierea la o sală de sport sau adoptarea unei diete sănătoase se numără printre lucrurile pe care ni le dorim tocmai pentru a avea o viață mai fericită și liniștită. Dar care sunt alte activități care ne-ar putea ajuta să avem parte de o existență mai frumoasă și împlinită?

Construiește un buget lunar mai eficient

Una dintre rezoluțiile de Anul Nou care te va ajuta cel mai mult este cea privind bugetul lunar și posibilitatea de a economisi mai mulți bani. Așadar, alocă o sumă lunară și încearcă pe cât posibil să nu o depășești. Gândește-te de două ori înainte de a cumpăra un lucru și vezi dacă îți este necesar cu adevărat sau este doar un capriciu. Apoi, îți poți instala anumite aplicații ce te vor ajuta să îți menții în parametri normal achizițiile.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume Împreună în arte și simțiri

Gătește ceva nou în fiecare săptămână

Una dintre cele mai cunoscute hotărâri pe care le luăm la început de an este aceea de a mânca mai sănătos. Dar dacă ți-ai propune să încerci ceva nou în materie de gastronomie săptămână de săptămână? Astfel, vei realiza un meniu variat și te vei bucura de noi gusturi din diferite culturi.

Renunță să amâni lucrurile

Una dintre problemele majore ale oamenilor și care îi împiedică să își atingă obiectivele, atât personale, cât și profesionale, este dorința de a se relaxa, de a trage de timp. În momentul în care te-ai obișnuit să amâni, îți va fi foarte greu să-ți regăsești ritmul și va trebui să depui un efort constant pentru a reuși să schimbi acest obicei dăunător. Așadar, noi îți propunem să îți setezi un timp limită pentru fiecare sarcină, dar și o mică recompensă.

McDonald’s, partener oficial UNTOLD pentru al doilea an consecutiv Celebreaza Ziua Pamantului 2023 cu legendarul scrub de corp SABON Un nou spectacol legendar marca Lord of the Dance la Sala Palatului din București

Citește mai mult

Cărțile sunt o modalitate excelentă de a dobândi noi cunoștințe despre o gamă variată de subiecte. Totodată, cititul este un exercițiu nemaipomenit pentru creierul tău, dezvoltându-ți puterea de concentrare și creativitatea. Nu este dificil să citești cel puțin 12 cărți pe an, dar trebuie să descoperi care este tipul tău de literatură.

Înscrie-te ca voluntar

Implicarea într-un program de voluntariat te va ajuta să te cunoști mai bine, să tinzi către idealuri și să evoluezi. Ajutându-i pe cei nevoiași sau contribuind la o cauză importantă te vei simți împlinit și important. De asemenea, vei cunoaște oameni noi, îți vei extinde aria de înțelegere și vei deprinde noi abilități care îți vor fi de folos. În plus, este un gest nobil să îți dedici timpul și energia celor care au nevoie de tine.

Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă Alimentația și somnul sunt aspectele cu cel mai mare impact asupra calității vieții românilor, conform celui mai recent studiu CIPRA 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați

Nu mai judeca oamenii

Poate este una dintre cele mai importante rezoluții ale unui nou an și este esențială pentru o viață mai liniștită și împlinită. Dând mai multă atenție calităților oamenilor, nu defectelor lor, vei reuși să devii mai tolerant și, totodată, vei învăța să accepți greșelile mai ușor, atât ale persoanelor din jurul tău, cât și pe ale tale.

Fii mai activ

Chiar dacă nu ai probleme cu greutatea, nu înseamnă că nu trebuie să acorzi atenție sportului și activității fizice. Petrecem foarte mult timp în fața laptopului, stând pe scaun, iar aceste lucruri dăunează sănătății și posturii noastre. Așadar, trebuie să îți propui să faci mișcare zilnic, indiferent că este vorba de o plimbare mai lungă sau activități cu cei mici. De asemenea, după terminarea programului de lucru, încearcă să ai contact cât mai puțin cu ceea ce înseamnă gadget-uri, tocmai pentru a te odihni.

Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! Leagăn pentru toată copilăria Alexandrion Group a premiat tineri sportivi cu performanţe remarcabile la 9 discipline, în cadrul Galei Trofeelor Alexandrion 2023

Încearcă să petreci cât mai mult timp în compania oamenilor care chiar contează în viața ta și care ți-au fost alături. Bucură-te de lucrurile mici și ai grijă de somnul tău, de mintea și sănătatea ta. Plimbă-te, descoperă locuri noi, râzi.

Sursă foto: Photo by Karolina Grabowska from Pexels


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri