17 Decembrie 2020 publicat în Lifestyle 5 share-uri

Iată câteva modalități prin care poți avea grijă de corpul tău în lunile de iarnă:

În această perioadă, oamenii încep să își seteze obiectivele pentru anul următor. Mulți dintre ei își doresc să scape de kilogramele în plus ori să își tonifice corpul. Însă, aceasta este perioada din an în care organismul uman este, în mod natural, reticent la schimbări.În timpul lunilor de iarnă, vrem să hibernăm, să dormim mai mult, să stăm la căldură și să ne simțim confortabil.

De aceea, este mai greu să scăpăm de grăsimea corporală în această perioadă sau să fim energici. Avem nevoie, așadar, să învățăm să ne adaptăm condițiilor de iarnă și să ne protejăm corpul, fără să îl supunem unor provocări prea mari.

Iată câteva modalități prin care poți avea grijă de corpul tău în lunile de iarnă:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

Fii proactivă

Pentru a evita să te îmbolnăvești, asigură-te că faci tot posibilul să îți întărești sistemul imunitar și să rămâi sănătoasă. În acest sens, este bine să mănânci multe fructe, legume și alte alimente bogate în antioxidanți. În plus, este recomandat să consumi alimente și condimente care să îți încălzească organismul. Printre acestea se numără varza kale, usturoiul, păstârnacul, dovleceii, scorțișoara, nucile și ciupercile.

Nevoia de hidratare nu este simțită la fel de intens iarna cum este în timpul sezonului cald. Astfel, se poate întâmpla să uiți să bei apă o zi întreagă. Însă, organismul are nevoie de hidratare și în timpul iernii.

De asemenea, pentru a-ți proteja corpul, este important să te îmbraci corespunzător temperaturilor de afară, mai ales că ne aflăm în sezonul virozelor.

Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești! Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Ai grijă de tenul tău

Temperaturile scăzute afectează negativ tenul și astfel pot apărea iritații, crăpături sau mâncărimi. Ritualurile de îngrijire sunt importante în această perioadă și poți profita de orice ocazie pentru a-ți face un cadou care să te ajute să îți menții tenul hidratat și luminos în timpul sezonului rece. Nu uita că dușurile lungi și fierbinți nu sunt recomandate când temperatura corporală este scăzută. În schimb, pielea ta se va simți bine după o baie cu apă călduță. Ai grijă de corpul tău și alege produsele cosmetice potrivite, pe care le poți găsi, de exemplu, într-un pachet cadou Baylis. Aplică o loțiune sau cremă hidratantă imediat după spălare pentru a hrăni pielea.

Un alt aspect de care este bine să ții cont este protejarea tenului de razele solare. Cremele cu factor de protecție UV sunt necesare și în timpul iernii. În sezonul rece, produsele alese trebuie să aibă un nivel mai ridicat de hidratare.

Ghid pentru alegerea mobilierului interior 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Buzele și mâinile au cel mai mult de suferit din cauza vântului și a temperaturilor scăzute. De aceea, este indicat să aplici frecvent cremă hidratantă pe suprafețele sensibile și să folosești un balsam pentru protejarea buzelor.

Odihnește-te suficient

Una dintre cele mai bune metode prin care îți ajuți corpul să rămână sănătos este somnul. Odihna deficitară poate cauza atât probleme la nivelul tenului, cât și la nivel psihic. Puterea de concentrare scade, sistemul imunitar poate avea de suferit, iar riscurile de îmbolnăvire sunt mai mari. De aceea, este important să dormi cel puțin opt ore în fiecare noapte.

Sezonul rece nu este lipsit de provocări, însă folosirea produselor cosmetice potrivite, respectarea unui regim alimentar sănătos, exercițiile fizice și odihna suficientă te pot ajuta să ai grijă de corpul tău și să îți păstrezi sănătatea.

Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA

Sursă foto: Victoria Chudinova/ Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri