De ce se comportă așa românii între ei, ce determină poporul român să fie atât de dezbinat?

Primul pas spre vindecare îl reprezintă conștientizarea că avem aceste mesaje/programe în mentalul colectiv care ne afectează imaginea pe care o avem despre noi ca popor, iar această imagine o proiectăm în afară, conștinent sau inconștient.

Soluția nu e să ștergem balada Miorița din literatura populară românească, ci să-i schimbăm sfârșitul. Fiecare român în parte poate să transforme mesajul baladei populare dintr-unul în care oamenii se sabotează între ei într-unul în care oamenii sunt buni, frumoși la minte și la suflet. Să spunem lumii intregi că românii au încredere unii în alții, că vor să evolueze împreună, că pe această gură de rai oamenii sunt puternici pentru că sunt uniți.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv Testul Panorama in sarcina – indicatii si utilizari

Un articol trimis de Nicoleta Drăghici

* Nicoleta Drăghici este Terapeut Certificat Transformare Rapidă. Această metodă combină principiile hipnoterapiei, psihoterapiei, programării neuro-lingvistice (NLP) și ale terapiei cognitiv-comportamentale (CBT). Este o terapie dinamică, capabilă să descopere cauza primară a situațiilor dificile din viața noastră. Terapia Transformațională Rapidă determină schimbări la nivel emoțional, psihologic și fizic, accesând programele aflate în subconștient.

Foto fr si main: By Rawpixel.com /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri