23 August 2019 publicat în Lifestyle 7 share-uri

Călătorii experimentați se pot inspira din aceste recomandări pentru a-și încărca bateriile pe deplin.

Nivel mediu de dificultate

5. Kauai - Hawaii

Foto: By Maridav /Shutterstock

Insula Kauai face parte din arhipelagul Hawaii și oferă multe variante pasionaților de trasee montane, fiecare asigurând priveliști superbe care includ cascade enorme, dealuri spectaculoase, păduri înalte sau roci cu forme inedite. Una dintre cele mai cunoscute rute se numește Awaawapuhi Trail și chiar dacă poate fi parcursă în 3 ore (dus-întors) promite fotografii uimitoare. Se poate ajunge pe insulă direct cu avionul, aterizând pe aeroportul Lihue.

6. Inca Trail - Peru

Foto: By saiko3p /Shutterstock

Cel mai cunoscut traseu din America de Sud, mai ales datorită destinației finale, Machu Picchu, are o lungime de aproximativ 40 km în care prezintă schimbări impresionante de peisaj. Cei mai mulți călători aleg să urmeze drumul complet (care durează 4 zile), dar există și posibilitatea parcurgerii doar a unor anumite porțiuni, în funcție de pachetul turistic ales. Cele mai multe agenții asigură transportul din Cusco până la km.82, locul de începere a traseului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

7. Torres del Paine W Trek - Chile

Foto: By Scott Biales DitchTheMap /Shutterstock

Patagonia este un vis al tuturor amatorilor de drumeții pentru că oferă peisaje incredibile, foarte diferite, de-a lungul a câtorva sute de kilometri de trasee diverse. Lacuri glaciare, creste montane, pajiști verzi, stânci cu forme spectaculoase, toate acestea pot fi admirate de cei care se încumetă să parcurgă cei 100 km în 4-5 zile pe traseul W. Călătorii obișnuiesc să se cazeze în Puerto Natales, o localitate apropiată în care pot găsi hoteluri, restaurante și magazine care închiriază echipamentele necesare.

Foto fr si main: By Alexander Demyanenko /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri