Parul des, bogat este asociat cu potenta masculina. Denota pragmatism, orientarea spre lucrurile concrete, indarjire, preferinta pentru placerile fizice in locul celor spirituale.

Nu este adevarat ca podoaba capilara nu prezinta importanta pentru un barbat. Conteaza chiar mai mult decat in cazul unei femei, mai ales ca o buna parte din barbati sunt predispusi chelirii. Felul in care un barbat se confrunta cu problema chelirii spune de asemenea multe despre felul acestuia de a fi. Cei care abordeaza atitudinea nepasatorului pretextand ca nu le pasa sunt in fapt cei mai afectati de aceasta problema. Sunt persoane modeste, probabil cu o incredere in sine scazuta, usor nesiguri, pentru care parerea celor din jur conteaza.

Cei care apeleaza la implanturile de par, dorind sa fie mai tineri si mai atractivi au o stima de sine scazuta si sunt nesiguri. Palariile, sepcile sau mesele de par intr-un context atipic indica rezistenta si neacceptarea fenomenului de imbatranire, precum si refuzul de a se maturiza.

Par lung – Care este perceptia feminina asupra barbatilor cu parul lung? Sunt persoane de sex feminin care asociaza parul lung in cazul unui barbat cu particularitati precum sensibilitate, un stil de viata boem, neorganizat sau cu o atitudine neglijenta si indiferenta vizavi de propria persoana. Pentru alte persoane de sex feminin, parul lung ascunde o personalitate artistica, tipul rebelului, al razvratitului sau al nonconformistului. Barbatii cu parul lung, cu aspect sanatos, ingrijit si intretinut sunt categorisiti de unele femei drept atragatori, iar de catre altele drept efeminat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste! Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut

Parul des –Parul des, bogat este asociat cu potenta masculina. Denota pragmatism, orientarea spre lucrurile concrete, indarjire, preferinta pentru placerile fizice in locul celor spirituale. Parul des apartine celor care aleg cantitatea in defavoarea calitatii.

Barbatii cu parul rar -firi echilibrate, rareori agresive, barbati exigenti cu ei insisi si critici cu celelalte persoane pentru care conteaza situatia financiara si experientele noi, inedite.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri