Parul des, bogat este asociat cu potenta masculina. Denota pragmatism, orientarea spre lucrurile concrete, indarjire, preferinta pentru placerile fizice in locul celor spirituale.

“Nu conteaza cat de lung am parul,/ Important e cat de mult gandesc” - asa e cantecul. E adevarat fiecare cuvintel din ceea ce se spune in el. Aceasta este si realitatea. Conteaza insa cat de lung ai parul, spun psihologii, daca vrei sa afli cum gandesti si cum esti. Perceperea corecta a limbajului corpului nu se reduce doar la gesturile mainilor, la ticurile faciale, la miscarile ochilor, la modul in care ne pozitionam picioarele, la semnalele pe care transmitem voluntar sau nu. Inca din timpuri stravechi, femeile au inteles insemnatatea felului in care se prezinta vizual in fata celorlalti. Femeile, mai repede decat barbatii, sunt primele care constientizeaza mesajul non-verbal pe care il au de transmis.

Buzele, machiajul, felul in care iti porti tinutele, felul in care “cade” o suvita de par, maniera in care zambesti, etc toate acestea vorbesc despre tine, transmitand mesaje receptorilor despre ceea ce esti, despre felul in care esti. Tunsoarea, coafura, felul studiat sau neglijat in care ne purtam zi de zi podoaba capilara, toate acestea emit mesaje clare despre starea psihica, despre relatia noastra cu noi insine. Despre legatura dintre psihologia feminina si par au fost spuse multe. Mai putine insa despre psihologia masculina si podoaba capilara, mai putine despre felul in care femeile percep tunsorile si lungimea parului. Iata insa principalele semnificatii psihologice legate de podoaba capilara masculina:

Parul aranjat – Daca parul unui barbat este tuns cu grija si atentie, daca este uscat cu grija sau modelat cu gel, fixativ sau alte produse de hairstyling inseamna ca acel barbat acorda multa importanta imaginii de sine si aspectului fizic. Parul aranjat insotit de accesorii sau de haine in pas cu moda denota vanitate si dorinta de a-i impresiona pe ceilalti. Barbatii care se preocupa excesiv de propriul look sunt egoisti, isi urmaresc interesele si plaseaza propria persoana pe un loc superior in relatiile cu ceilalti. Iubesc in schimb lucrurile planificate si se simt in siguranta atata timp cat detin controlul asupra a ceea ce li se intampla.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Adevărul despre dinții superbi pe care-i afișează Luis Gabriel. Ce spune medicul stomatolog care s-a ocupat de construcția lor  5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste!

Barbatii chei – Exista doua tipuri de barbati care aleg in mod deliberat sa fie chei: tipul nonconformistului (cel care se vrea a fi altfel decat cei din jur, sigur pe sine, nedorind sa impresionezi ci dorind sa rupa tiparele si sa sparga regulile consacrate si respectate) si tipul barbatului care vrea sa iasa in evidenta, a celui care se crede superior si doreste sa impresioneze. Sunt femei care gasesc barbatii chei extrem de atragatori si masculini, demni de incredere, persoane stabile si echilibrate pe care te poti baza.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri