26 Iunie 2019 publicat în Lifestyle 16 share-uri

Cele mai atragatoare plaje mai putin cunoscute de turistii care aleg sa isi petreaca vacanta de vara in Europa.

Top 3 locatii mai greu accesibile

1. Seitan Limania Beach - Creta, Grecia

Foto:  Piotr Krzeslak /Shuttterstock

Insula Creta se bucura de multe plaje incredibile, dar o parte dintre ele sunt in locuri mai greu accesibile, fara transport public. Inchirierea unei masini si explorarea intregii insule este cel mai bun sfat de aplicat in vacanta in Creta, chiar si pentru a ajunge aproape de plaja Seitan. Spunem „aproape”, pentru ca exista o portiune de aproximativ 15 minute de parcurs pe jos, cu incaltari de incredere (deci nu slapi), coborand catre micul golf cu apa cristalina. Nu exista restaurante sau hoteluri, dar peisajul compenseaza.
 

2. Praia da Ponta Ruiva - Algarve, Portugalia

Foto: Paul Velasco /Shutterstock

Regiunea Algarve din sudul Portugaliei este departe de a fi considerata ascunsa, dar inca exista plaje mai greu accesibile care permit suficient de mult spatiu in jurul turistilor care se incumeta sa ajunga la ele. Praia da Ponta Ruiva se afla la aproximativ 7 km distanta de Vila do Bispo, iar drumul poate fi parcurs doar cu masini de teren, pentru ca are portiuni neasfaltate. Turistii carora le place sa mearga pe jos vor parcurge drumul in aproximativ 90 min, daca nu gasesc soferi amabili care sa le scurteze din distanta. 

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

3. Nugal Beach - Makarska, Croatia

Foto: Kite_rin /Shutterstock

Plajele din Croatia au devenit din ce in ce mai cunoscute in ultimii ani, fapt care ingreuneaza procesul de a gasi locuri mai putin aglomerate. Plaja Nugal se afla in parcul natural Osejava, in apropiere de Makarska si este accesibila doar celor care se incumeta sa traverseze padurea timp de aproximativ 40 min, dar traseul ofera imagini superbe, pe langa umbra copacilor. Nici aici nu veti gasi restaurante sau alte facilitati, deci rucsacul si incaltarile adecvate sunt foarte importante.

Foto homepage: Cala Pregonda; By lunamarina /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri