Situat în centrul orașului, Hotel Sheraton oferă acces la o gamă diversificată de servicii astfel încât restaurantul, meniul, aranjamentele florale, și multe alte aspecte de care trebuie să te ocupi, nu vor mai fi o problemă.

Sheraton București îți ofertă 15% DISCOUNT la pachetul complet, dacă alegi să organizezi nunta în perioada IULIE- AUGUST 2019.

Programează o întâlnire cu unul din managerii noștri de evenimente și planifică-ți nunta până la ultimul detaliu. Oferta este valabilă doar în luna mai.

Echipa de specialiști vă întâmpină cu căldură și vă recomandă cu multă răbdare, cele mai bune soluții pentru reușita evenimentului dumneavoastră. Pas cu pas, de la planificarea nunții până la alegerea meniului, a decorațiunilor sau a muzicii, întreaga echipă de organizare va lucra îndeaproape cu dumneavoastră pentru a se asigura că totul este meticulos planificat. Impresionați-vă invitații cu preparatele rafinate semnate de Chef Ashlie Dias, explorând alături de echipa noastră de consultanți toate ofertele speciale și alcătuindu-vă propriul meniu personalizat.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri