23 Mai 2019 publicat în Lifestyle 2725 share-uri

Imaginea care te atrage cel mai tare relevă trăsătura ta dominantă și talentul special pe care îl manifești în lume.

TEST DE PERSONALITATE: Care este trăsătura ta dominantă?

5. Bunătatea

Dacă ai ales imaginea cu numărul 5 ești o persoană gentilă și plină de șarm. Ai un suflet mare! Un suflet atât de cald și un zâmbet care vindecă. Bunătatea este trăsătura ta dominantă și forța vieții tale.

Gingășia ta deschide nu doar suflete ci și uși. Puritatea gândului și vorbei tale pavează un drum al relațiilor împlinite. Felul tău de a fi, răbdarea de care dai dovadă și marea capacitate de a trăi empatic fac din tine o persoană de încredere. Iar oamenii se deschid în fața ta, arătându-și cele mai vulnerabile și de-o potrivă cele mai frumoase aspecte.

Este motivul pentru care ești o persoană înconjurată de mulți prieteni. Sunt oameni care au încredere să se bazeze pe sprijinul tău emoțional, dar care te sprijină în aceeași măsură. Bunătatea este seva vieții tale ți motorul evoluției tale personale, iar această caracteristică este darul tău pentru lume.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine! Testul Panorama in sarcina – indicatii si utilizari Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM?

Citește mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri