23 Mai 2019 publicat în Lifestyle 2725 share-uri

Imaginea care te atrage cel mai tare relevă trăsătura ta dominantă și talentul special pe care îl manifești în lume.

TEST DE PERSONALITATE

Care este trăsătura ta dominantă?

4. Sinceritatea

Dacă ai ales imaginea cu numărul 4, te definește Sinceritatea. Lumea aceasta este norocoasă că avem în jur oameni asemeni ție! Oameni capabili să trăiască după valori înalte, oameni care pun autenticitatea mai presus decât orice.

Sinceritatea este o valoare rară și valoroasă. Ești genul de persoană care a reușit să fie într-un înalt grad de înțelegere a propriului sine, încât i-ar fi foarte greu să nu trăiască în acord cu cea mai adâncă voce interioară. Sinceritatea este produsul respectului de sine și al verticalității. Și ce lecție importantă este aceasta, pentru noi toți!

Cum am putea fi autentici dacă noi nu ne cunoaștem pe noi înșine? Cum am putea fi autentici atunci când am alege să trăim pe ocolite și să nu ne respectăm cuvântul față de noi înșine sau cei la care ținem? Autenticitatea, această trăsătură care te definește, devine sursa abundenței și a stabilității din viața ta. Este de asemenea sursa relațiilor înfloritoare pe care le ai.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine! Testul Panorama in sarcina – indicatii si utilizari Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM?

Citește mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri