7 Mai 2019 publicat în Lifestyle 68 share-uri

Cu toate ca stim ca nu ar trebui sa judecam o carte dupa coperta, prima impresie conteaza.

Un factor important atunci cand ne formam o parere despre un barbat cunoscut recent este felul in care se imbraca. Trebuie sa recunoastem ca, dincolo de bunele maniere si modul in care se comporta, un om care acorda atentie aspectului sau fizic si stilului sau vestimentar ne poate impresiona mult mai usor. 

Desi gusturile difera de la persoana la persoana, exista si consens asupra unor detalii. Ties.com a facut un top al lucrurilor pe care femeile le gasesc atragatoare in stilul unui barbat:

Cat de ingrijit arata

Indiferent cum s-ar imbraca un barbat, primul lucru pe care il observam este cat de ingrijit este. O tunsoare proaspata, un obraz ras sau o barba aranjata si un aspect cat mai ingrijit contribuie enorm la crearea unei bune prime impresii. Insa exista si un al doilea detaliu important: femeile prefera un barbat cu un look ingrijit, dar care nu arata ca si cand ar depune foarte mult efort pentru a arata bine. 

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan

Un outfit clasic: tricou alb si jeansi

Combinatia clasica de tricou alb si jeansi este confortabila, accesibila ca pret si este un outfit pe care orice barbat il poate purta cu succes. Diferenta intre un look reusit si unul neinspirat este data mai degraba de modul in care se potrivesc hainele pe corpul sau. Niste haine prea stramte sau prea largi nu avantajeaza nicio silueta si pot scoate in evidenta unele defecte. In schimb, un tricou care se potriveste perfect pe corpul sau si o pereche de blugi casual, combinate cu o geaca de piele sau o camasa lejera, descheiata, sunt perfecte si pentru o intalnire, dar si pentru o iesire in oras cu prietenii. 

Un costum bine croit

Oricare femeie va aprecia croiala potrivita a unui costum de calitate pe un barbat pe care il place. Din pacate, vedem adeseori barbati imbracati fie in costume care le sunt prea mici, fie intr-unele care par sa le fi apartinut mai degraba bunicilor lor. Un costum bine croit se va aseza complet diferit pe corp si va putea fi purtat indiferent de context, fiind potrivit si pentru jobul de zi cu zi, dar si pentru un eveniment mai sofisticat. 

5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea

Manecile suflecate

Multe femei spun ca li se pare atragator un barbat care poarta camasi cu manecile suflecate, intrucat acest look il face sa para mult mai masculin. Un outfit atent ales, dar in care nu pare ca a investit foarte mult timp pentru a-l pune la punct are farmecul sau, asa ca este lesne de inteles de ce intoarcem adeseori capul dupa barbatii care si-au insusit acest stil aparte. 

Accesoriile cu bun gust

Accesoriile bine alese pot pune mai bine in valoare stilul oricarui barbat. De regula, cel mai frecvent vedem barbati care poarta ceasuri. Acest accesoriu masculin poate adauga un plus de eleganta oricarei tinute, insa nu este singurul pe care barbatii il pot purta. Bratari, inele, fulare sau cravate - toate acestea sunt accesorii care pot completa un outfit si pot adauga un plus de personalitate unei tinute, motiv pentru care femeile le apreciaza atat de mult. 

Ghid pentru alegerea mobilierului interior Geanta cu aspect împletit integral, din imitație de piele, este în tendințe! 10 modele de genți țesute irezistibile Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România

Sursa foto: Shutterstock/Copyright:StockLite


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri