2 Aprilie 2019 publicat în Lifestyle 2640 share-uri

Oamenii cu suflet bătrân sunt considerați a fi cei mai înțelepți și curajoși oameni care trăiesc acum pe Pământ. Sunt cei care au atins maturitatea spirituală și care ajută întreaga umanitate să evolueze.

Ei au parcurs mai multe vieți aici pe Pământ și de aceea sunt mult mai înțelepți decât restul oamenilor. Ei sunt capabili să facă tot ceea ce își doresc și au curajul de a-și depăși orice limitare. Sunt foarte interesați să prezinte adevărata lor față, pledează pentru autenticitate și detestă falsitatea. Nu agreează jocurile sociale obișnuite. Sunt aici ca să dea o lecție de verticalitatea tuturor.

Sufletele bătrâne: Iată 3 lucruri de care lor nu le este niciodată frică

1. Sufletele bătrâne: Nu poartă măști, nu manipulează. Oamenilor cu suflet bătrân nu le este deloc frică să fie autentici

În zilele noastre, există o presiune uluitoare pentru a ne conforma trendurilor și așteptărilor societății în privința noastră. Dar oamenii cu suflet bătrân nu vor accepta niciodată ca identitatea lor să fie condiționată de așteptările pe care societatea sau cei din jur le au.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!   Lumina pe care o porți în sufletul tău este mai puternică decât răutățile celor din jur

Lor pur și simplu nu le este frică să iasă din tipare. Își asumă în mod total ceea ce sunt și ceea ce le place. Nu vor alege niciodată ceva doar fiindcă este la modă. De fapt, sufletele bătrâne posedă inspirația să fie chiar ei cei care propun noi viziuni.

Sunt persoane creative, determinate și verticale. Stăpânirea de sine pe care o au devine o sursă de inspirație pentru toți cei care nu au același curaj. Trendurile nu îi definesc și nici ceea ce cred cei din jurul lor despre cum ar trebui să fie.

Foto: Shutterstock/ Kiselev Andrey Valerevich

2. Sufletele bătrâne: Lor nu le este frică să spună ADIO

Sufletele bătrâne au forța de a renunța la lucrurile din viața lor care nu funcționează.

Oamenii cu suflet bătrân sunt capabili să se desprindă din brațele celor care nu îi iubesc, nu îi respectă și nu le merită prețuirea. Nu se vor agăța absolut niciodată de oameni sau situații care nu le sunt benefice. Pentru oamenii obișnuiți este dificil să renunțe la anumiți oameni chiar dacă știu în adâncul sufletului lor că aceste persoane le fac rău. Datorită verticalității care îi definește, oamenii cu suflet bătrân știu foarte clar că ceea ce își doresc în viața lor sunt persoanele care îi ridică, iar nu cele pe care îi coboară.

Test de iubire: Unde îți vei întâlni sufletul pereche în funcție de zodia ta? Test de dragoste: Ce semn arată că sunteți suflete pereche? Când îți este dor de cineva, pune mâna în dreptul inimii – în sufletul tău dragostea pentru acea persoană este nesfârșită

Sufletele bătrâne renunță și la situațiile care nu le sunt de folos în evoluția lor și au curajul să meargă mai departe către noi oportunități. Sunt capabili să aibă o perspectivă auto-reflexivă și să învețe din greșelile lor.

Aceasta este o lecție importantă pentru noi toți. Lecția lui „Eu merg mai departe cu demnitate”.

3. Sufletele bătrâne: Lor nu le este frică să riște

Au învățat să creadă în forța Universului. Acestor suflete nu le este frică să riște. Se abandonează în vibrația și dânsul perfect al Universului cu îndrăzneală, pentru că știu că orice moment poate reprezenta o oportunitate. Iar binele sau râul sunt doar definiții mentale limitative.

Prin această atitudine, oamenii cu sufletul bătrân transformă orice eșec într-o oportunitate iar atunci când risca au parte de tot sprijinul Universului pentru a-și îndeplini obiectivele.

Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM?

Unui astfel de om nu îi este frică să lase totul și să o ia de la capăt. Sufletele bătrâne iubesc să exploreze și să o ia de la capăt.  

Foto homepage: Shutterstock/ Subbotina Anna


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri