21 Martie 2019 publicat în Lifestyle 50 share-uri

Energia feminină și cea masculină încep cu noi înșine și însene. Ascultă-ți corpul. El vorbește nu doar de tine, de tine ca masculin și feminin, ci de tine ca tot ce ești.

Se spune că felul în care relationezi cu femeile și bărbații din viața ta  îți reflectă masculinul și femininul din interiorul tău. Așa că armonizează-! Cu furtunile  luminile tale! Cu umbre, cu demoni , cântece. Cu tot ce e sec, cu tot ce e abundent. 

Și acum oprește-te și focusează-te pe tine. Respira și gândește-te la următoarele întrebări. Vezi ce răspunsuri primești, draga mea. Cum ar fi să știi și să înțelegi până în străfundurile tale, femeie, că feminitatea ta și învățarea ta constau nu în control, ci în abandonare, în încrederea fluidității tale și a sacrului ce te caracterizează, în a reuși să fii tu în tine și cu tine, pentru a fi  și a susține cu energia ta creatoare lumea, viața? 

Foto: alexandralarina /Shutterstock

Că tu, femeie, ești prin a-ți da voie să curgi, iar rolul masculinului și al bărbatului din viața ta este doar ca să îți dea o direcție și să îți ofere maluri - cum ar fi?  Cine ai fi dacă ai ști toate astea? Cine ești, femeie, când știi toate astea acum?! Cum te simți? Ce reacții ai în corpul tău? Cum se simte inima ta? Pielea ta?

Cum ar fi dacă ai înțelege că Femininul este despre creativitate și flux, despre a fi și a curge, despre adancuri și curiozitate, despre magia necunoscutului, despre lumini și umbre, despre deschidere totală inspre MASCULIN și deschidere creatoare înspre VIAȚĂ și înspre DIVIN, despre frumos și despre înțelepciune?!

Feminitate și masculinitate, cer și pământ, zi și noapte, lună și soare, feminin masculin. Ce nediferențiază? Ce ne apropie? Ce ne contopește? 

* de Alexandra Șerbanviatanevindeca

Foto homepage:  Kotin/Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri