14 Martie 2019 publicat în Lifestyle 122 share-uri

Cuvinte plin de înțelepciune și adevăr de la Sadhguru, care te vor face să privești lucrurile din altă perspectivă:

Sadhguru (Sadhguru Jaggi Vasudev) este un mistic indian, fondator al Isha Foundation și autor a mai multor cărți de spiritualitate. În 2017, drept recompensă pentru contribuția sa semnificativă din domeniul spiritualității, i-a fost înmânat de guvernul Indiei premiul civil Padma Vibhushan. Iată 18 citate care îi aparțin lui Sadhguru și care te vor face să privești lucrurile din altă perspectivă.

18 Citate pline de la înțelepciune de la Sadhguru

1. Cele mai frumoase momente din viață sunt momentele în care îți exprimi bucuria, nu când o cauți.

2. Faptul că îți pui mereu întrebări este un semn al inteligenței. Idioții sunt întotdeauna siguri despre orice lucru pe care îl fac în viață.

3. Iubirea este o calitate de-a ta. Iubirea nu este ceea ce faci. Iubirea este ceea ce ești.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) 15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine?
Foto: SasinTipchai /Shutterstock

4. Poate că gândurile și emoțiile tale te țin în totalitate ocupat chiar acum, însă ele sunt doar mici ramificații ale vieții – nu sunt viața însăși.

5. Nu încerca să repari ceea ce vine în viața ta. Repară-te pe tine într-un așa manieră încât, indiferent de ce vine, tu să fii bine.

6. Natura universului este că, chiar dacă faci lucrurile potrivite din motivele greșite, tot funcționează. Dar dacă faci lucruri greșite, chiar și din motive bune, nu funcționează. Oamenii trebuie să înțeleagă asta.

7. Prea mulți oameni suferă de foame și nu din cauza lipsei de mâncare. Este fiindcă în inimile oamenilor este nepăsare, este lipsa de iubire.

8. Frica apare pur și simplu când nu trăiești cu viață, ci când trăiești cu mintea ta.

Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

9. Fără a te afla într-un schimb permanent cu restul cosmosului, nu poți exista. Ideea individualității este o iluzie.

10. Viețile noastre devin mai frumoase nu fiindcă suntem perfecți. Viețile noastre devin frumoase fiindcă ne putem inimile în ceea ce facem.

11. Când se întâmplă să te confrunți cu durere, suferința sau mânie, este timpul să te uiți înăuntrul tău, nu în afara ta.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri