VENUSFEST este primul si cel mai mare eveniment dedicat unui altfel de coaching feminin.

Comunicat de presa

VENUSFEST care se va desfășura în data de 24 martie, este primul și cel mai mare eveniment dedicat unui altfel de coaching feminin, punând la un loc: educația, cunoașterea, modele feminine valoroase,  creativitatea și muzica, pe parcușul unei zile întregi, al cărei scop este inspirația, cultivarea unei noi viziuni și celebrarea feminității.

VENUSFEST înseamnă o zi întreagă de eduTainment: conferințe la Venus Talks  cu peste 15 speakeri personalități, shopping cu gust la Venusmarket și concert extraordinar etno jazz - Adrian Naidin Quartet.

La VENUSFEST, ne întâlnim și împuternicim, cu arhetipul zeiței. VENUSFEST  înseamnă celebrarea și susținerea unui nou model feminin; femeia aflată pe calea dezvoltării personale, exprimându-se bogat și inspirat, cultivând iubirea, frumosul, bucuria, echilibrul, creativitatea.

Pe scurt, VENUSFEST înseamnă creștere personală, networking, shopping și distracție.
Vii cum te știi și pleci Zeița!

Descoperă lista complete a speakerilor și programul complet, aici:
https://www.facebook.com/events/389284968532674/
https://www.venusdinbucuresti.ro/venusfest/
https://www.bilete.ro/venusfest/


Vizionare placuta

Iti plac articolele Garbo?
Sigur o sa iti placa si pagina noastra de Facebook :)
Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului VENUSFEST, festivalul care împuternicește arhetipul zeiței.