Nu te las nici o clipa sa ramai in mediocritate, pentru ca viata e prea scurta sa traiesti asa. Trezeste-te! Nu adormi in fata telenovelelor, nu te ascunde de problemele tale, esti stapana propriei tale vieti si numai tu poti schimba ceva.

Te sfatuiesc sa te asezi la o cafea cu tine si sa iti raspunzi la toate aceste intrebari. Sunt aici sa te ajut si nu te las! Ai timp pentru cariera, ai timp pentru copii, fa-ti timp pentru tine si pentru dragoste! Stiu ca vrei viteza, doar traim in secolul vitezei, dar gandeste-te ce vrei sa experimentezi in viata ta. Eu zic ca merita investitia.

Oamenii de success investesc in ei, femeile care obtin ce vor investesc in ele, timp, energie. Ai o viata si numai una! Trezeste-te! Acum ai resurse, iesi din tiparele societatii, inceteaza sa traiesti viata ta ca pe un compromis total! Crezi ca se gandeste altcineva la tine? Atunci cand ai in viata ta bucurie, cand ai in viata ta success, pe toate planurile, cand stii sa emani energie feminina, toata lumea vrea sa fie in jurul tau.

Cand te plangi, cand te victimizezi nimeni nu vrea sa fie in preajma ta. Crezi ca cineva isi doreste sa faca pe babysitterul pentru tine? Crezi ca cineva vrea o femeie incruntata, care se plange toata ziua, crezi ca cineva vrea o femeie nevoiasa? Iti zic eu niciodata! De ce crezi ca pleaca barbatii din viata ta? Ei isi doresc femei independente, puternice, joviale cu pofta de viata, femei care stiu ce vor.

De ce iti tot povestesc despre dezvoltarea personala? Dintotdeauna femeia a facut selectia. Ce faci?
Lucreaza cu tine in fiecare zi! Fizic! Psihic! Spiritual! Arata-i ca te iubesti pe tine. Daca tu nu te iubesti, cum poti astepta iubirea din partea altcuiva? E absurd! Pornim la drum. Succes! Hai sa vedem cat de sincera esti cu tine!

Pe curand!
Cristina

Articol scris in exclusivitate pentru Garbo de Cristina Miculete - viitor psiholog, trainer in formare seminarii dezvoltare personala, copyrighter al site-ului www.artafeminina.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri