A te lasa purtat pe aripile fanteziei erotismului poate fi un lucru de departe de dorit pentru ca antreneaza libertatea de a trai si simti, de a fi voi insine.

Se intampla uneori sa gasim dificil de pastrat sau intretinut flacara pasiunii din cuplu. Prinsi in rutina de zi cu zi, atrasi de reguli, norme, stabilim limite, parametri, uitand ca seductia incepe cu mult inainte de pasul spre dormitor. Exista femei, exista barbati pentru care totul se reduce la ce inseamna pat si spatialitatea lui. Acestia din urma (si multi altii) raman adesea surprinsi de faptul ca nu mai regasesc placerea de odinioara sau ca partenerul sau partenera lor arata semne de oboseala.

Sex la minut! Cati dintre noi ne regasim in aceasta stare de fapt?! Multi?! Putini?! Poate, important este sa stim ca depinde de noi ca lucrurile sa se “intample” si altfel! Putem spune “STOP, imi doresc si altceva pentru mine si partenera sau partenerul meu!”.

Spiritul ludic


Sa ne amintim de joc! Spiritul ludic poate fi un bun ingredient al vietii noastre sexuale. Ar fi pacat sa sarim peste distractivele si de mult uitatele tachinari, atingeri pe furis, priviri “pline de promisiunea unei placeri nebanuite sau doar de voi stiute” etc, care nu fac decat sa cresca tensiunea, dorinta sexuala intr-un cuplu. Jocul permite intrarea pe scena erotismului, a creativitatii si umorului care favorizeaza aparitia elementului surpriza, a noului in viata de cuplu. Implicit creste receptivitatea si disponibilitatea celuilalt de a intra in joc. Una dintre regulile nescrise ale jocului este insasi lipsa acestora.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

Prin urmare “orice” poate fi permis (cat nu contravine drepturilor si dorintelor celor implicati). Acest “orice” se poate “negocia” prin intrarea in arena a unei alte reguli nescrise ale jocului si anume: “Nu exista invingatori sau invinsi, ci parteneriat benevol la joc”. Astfel se poate modifica perspectiva asupra esecului, el putand fi resemnificat ca un feedback al propriilor initiative si demersuri, ca un imbold la reexperimentare, la redescoperire ca sexualitate la nivel personal sau de cuplu.

Jocul “de-a v-ati ascunselea” prin casa sau prin asternuturi poate antrena o senzualitate aparte. O invitatie la dans poate trezi senzatii deosebite. Descopera multitudinea lucrurilor care se afla in jurul tau si intreaba-te cu ce ti-ar putea fi de ajutor. Vei descoperi numai lucruri interesante despre tine si ceea ce te inconjoara, permite-ti sa initiezi sau sa intri in joc! Te asteapta doar surprize placute!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri