25 Septembrie 2018 publicat în Lifestyle 37 share-uri

Călătoriile te învață nenumărate lucruri despre culturile și oamenii săi și, totodată, despre tine însuți.

7. Lumea începe să îți deschidă tot mai multe căi

Vei băga de seamă că, după ce ți-ai deschis mintea și inima în fața evenimentelor, locurilor și oamenilor noi, lumea încetează să se mai arate ostilă și începe să fie cu adevărat un loc mai bun, mai deschis la rândul său să te primească și să te trateze ca un oaspete de seamă. Treptat, frica în fața expunerii la nou dispare și îți permite să devii mai conectat la spațiul în care te afli și la momentele pe care acesta are să ți le ofere zi de zi.

Dacă ai fost invitat în casa cuiva din Japonia, în semn de onoare și respect față de casa gazdei, va trebui să îți lași pantofii la intrare. Dar păstrează-ți șosetele, este considerat lipsă de respect dacă mergi desculț prin casa lor. Nu îți face griji dacă ai găuri în șosete, casele japoneze au adesea seturi de „uwabaki” (papuci de interior) pentru oaspeții lor. Și când se servește mâncarea, alătură-te fără timiditate corului de sorbit tăițeii; să mănânci cu sunetele aferente este absolut încurajat în Japonia.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

Foto homepage: I am Kulz /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri