5 Iulie 2018 publicat în Lifestyle 17 share-uri

Tony Robbins este în prezent unul dintre cei mai de succes speakeri motivationali, reușind să strângă la evenimentele sale audiențe formate din mii de oameni.

Datorită popularității și influenței sale asupra vieților oamenilor, Canalul Netflix i-a dedicat și un documentar care se numește I am not Your Guru (Eu nu sunt Gurul tău), pe care vă recomandăm să îl urmăriți.

Robbins este controversat dar și iubit în același timp. Felul lui de a-i inspira pe oameni funcționează și continuă să susțină o adevărată mișcare internațională în jurul său.

Îți propunem 22 de citate puternice de Tony Robbins pentru a-ți însufleți fiecare moment al vieții

1. Cred că forța invizibilă a energiei interioare e cel mai important lucru din lume. Sunt aici deoarece cred că emoția e forța vieții.

2. Dacă obținem emoția potrivită, putem reuși să facem orice. Dacă ești suficient de creativ, de vesel, poți să ajungi la oricine? Da sau nu?

3. Secretul succesului este să înveți cum să folosești durerea și plăcerea în loc să le lași pe acestea să te folosească. Dacă faci acest lucru, ești în controlul vieții tale. Dacă nu faci acest lucru, viața te va controla.

4. Identifică-ți problemele dar oferă putere și energie soluțiilor.

5. Viața este un dar și îți oferă privilegiul, oportinitatea și responsabilitatea de a-i da ceva înapoi și de a deveni ceva mai mult.

6. O decizie adevărată este măsurabilă în felul în care ai acționat într-un mod nou. Dacă nu ai acționat, înseamnă că nu ai decis cu adevărat.

7. Un an nou înseamnă = O viață nouă. Hotărăște-te azi cine vrei să devii, ce ai de oferit și cum îți vei trăi viața.

8. Liderii își petrec 5% din timpul lor concentrându-se asupra problemei și 95% din timp pe soluție. Treci peste ea și învinge-o.

Tony Robbins la Ted:

Foto homepage: Shutterstock/ Featureflash Photo Agency

Citște mai departe >>>

 

Tony Robbin, citate motivaționale

9. Unul dintre motivele pentru care puțini dintre noi obținem ceea ce ne dorim cu adevărat este faptul că nu știm să ne direcționăm atenția; niciodată nu ne focusăm asupra puterii noastre. Mulți oameni nu se ocupă de drumul lor prin viață, niciodată nu se gândesc să devină maeștri la ceva particular.

10. Singura problemă pe care o avem este faptul că ne gândim că nu ar trebui să avem probleme! Problemele ne provoacă să mergem la niveluri superioare – înfruntă-le și rezolvă-le acum!

11. Trecutul tău nu înseamnă viitorul tău.

12. Pentru ca schimbările să aibă vreo valoare adevărată, acestea trebuie să fie de durată și consistente.

13. Am descoperit cu mai mult timp în urmă că, dacă ajut destui oameni să obțină ceea ce își doresc, am să obțin la rândul meu ceea ce îmi doresc și că nu mai trebuie să mă îngrijorez. Viata ta se schimba in momentul cand iei o decizie noua, congruenta si angajata.

14. Dacă faci ceea ce ai făcut până acum, ai să obții ceea ce ai obținut și până acum.

15. În momentele când iei decizii, destinul tău ia forma.

16. În viață ai nevoie fie de inspirație, fie de disperare.

17. Oamenii de succes pun întrebări mai bune și au rezultate mai bune fiindcă au răspunsuri mai bune.

18. Dacă vrei să ai succes, găsește pe cineva care a obținut rezultatele pe care ți le dorești și copiază ceea ce face această persoană. Vei avea exact aceleași rezultate.

19. Te provoc să îți transformi viața într-o operă de artă. Te provoc să intri în rândurile celor care trăiesc în baza a ceea ce îi învațhttps://www.elefant.ro/carti/carte/self-help/dezvoltare-personala/putere-nemarginita-65439.htmla și pe ceilalți, pe cei care merg pe drumul a ceea ce vorbesc.

20. Nu este vorba despre ceea ce obținem. Ci ceea ce devenim și cu ce contribuim… acest lucru dă semnificație vieții noastre.

21. Oamenii nu sunt leneși. Pur și simplu au obiective impotente – asta este, obiective care nu îi inspiră.

22. Credințele interioare au puterea de a crea și au puterea de a distruge. Oamenii au abilitatea uluitoare de a lua orice experiență a vieților lor și de a crea un înțeles care îi descurajează sau care le poate salva viețile.

Cărțile lui Tony Robbins au fost traduse și în România. Îți recomandăm Puterea nemărginită


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri