Joi, 5 iulie, de la ora 11, are loc evenimentul-atelier de lansare a celui mai nou salon de wellbeing din București, STROP Concept.

“Puritatea naturii românești – reîntoarcerea la simțuri”

Simplitatea frumuseții, nevoia unei abordări holistice a acesteia și puritatea naturii românești regăsită în noi experiențe antreprenoriale vor fi principalele teme abordate joi, 5 iulie, de la ora 11, la evenimentul-atelier de lansare a celui mai nou salon de wellbeing din București, STROP Concept, din str. Dr. Ion Radovici nr. 10 (Cotroceni).  STROP Concept pledează pentru simbioza dintre armonia fizică și psihică, prin punerea în valoare a capitalului plantelor românești, redescoperirea simțurilor și consilierea personalizată a clientului.

            "Am creat STROP Concept - un loc cald în care oricine poate poposi pentru câteva ore, pentru a oferi simțurilor sale adevărate experiențe încântătoare - cu credința că secretul frumuseții stă în natură. Este un loc în care, pentru o perioadă de timp, uiți de tot ceea ce este rutină. Suntem aici pentru a discuta cu fiecare persoană în parte, pentru a afla ce înseamnă pentru fiecare frumusetea, ce așteptări are în acest sens și ce dorește să rezolve în mod primordial. Ținem cont de nevoile pielii, diagnosticăm corect și tratăm fiecare problemă a pielii ce ne face mai puțin încrezători în noi. Dar în același timp, informăm și oferim sfaturi corecte pentru a putea găsi rutina cea mai potrivită și pentru acasă. Și reușim să facem asta doar cu ajutorul naturii și cu metode tradiționale de cosmetică și masaj", declară Andreea Emilian, fondator STROP Concept.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate TOMMY HILFIGER ȘI SHAWN MENDES PREZINTĂ COLECȚIA TOMMY X SHAWN CLASSICS REBORN, PRIMĂVARA 2023 ÎN LONDRA, BERLIN, MILANO & MEXICO CITY Activități de Paște 2023 în Veranda Mall: vino să vezi ce surprize aduce Iepurașul în acest an!

            Un invitat special va fi dr. Maria Caba, medic cercetător principal gradul III, Institutul Național de Medicină Complementară și Alternativă „Prof. Dr. Florin Brătilă” (INMCA) București. Atelierul va include și demonstrații de masaj manual cu produse cosmetice organice Careless Beauty - singurul brand românesc de cosmetică organică cu brevete de invenție, prezentat de Adina Oancea, farmacist-estetican, co-fondator Careless Beauty. De asemenea, vom vorbi și de trenduri inspirate de puritatea naturii românești alături de Iulia-Victoria Neagoe, fondator Luviane Parfumerie - parfumurie artizanală cu arome din plante românești, și Andreea Tron – fondator Atelier Tron, care promovează țesături și pânze din fibre naturale românești.

Vrei să lucrezi într-un spaţiu de coworking? Iată ce trebuie să ştii  PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa O româncă a fost numită la conducerea unei renumite organizații internaționale de business pentru femei

Evenimentul va fi moderat de Laura Davidescu, redactor-șef adjunct al revistei Unica.

            Agenda evenimentului include:

•          discuție liberă cu invitați-surpriză despre cum ne putem construi starea de bine, prin câteva ingrediente: îmbinarea cosmeticelor organice cu tehnici de masaj exclusiv manual de inspirație românească, o nutriție echilibrată, mișcare, armonizarea emoțională, redescoperirea Eului

•          prezentarea conceptului STROP și a direcțiilor de dezvoltare a acestuia ca hub de ateliere de dezvoltare personală, educație holistică și evenimente artistică

•          expoziție de pictură contemporană românească în parteneriat cu ELITE Art Gallery

•          tombolă.

Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri