21 Iunie 2018 publicat în Lifestyle 2 share-uri

În momentul în care am simțit că nu sunt fericită, că port în spate o povară mult prea grea pentru mine, am decis că trebuie să fiu fericită, că merit să trăiesc o viață exact așa cum simt.

Povestea mea nu este despre a-l judeca pe cel de lângă mine pentru că, așa cum am menționat mai devreme, este un om frumos, cu un suflet imens, ci este despre a arăta că singuri facem ceea ce facem. Singuri alegem ceea ce alegem și tot singuri ne purtăm cum ne purtăm. Eu singură am ales și am considerat că așa trebuie să mă port, eu singură am pus nevoile lui mai presus de ale mele, fără să fiu constrânsă în vreun fel.

Foto: Pexels

Pentru o perioadă totul a fost minunat, aveam impresia că fac exact ceea ce trebuie, până când mi-am dat seama că nu sunt fericită, că am uitat de mine. A fost nevoie să trec printr-o perioadă destul de grea, mental vorbind, pentru că încă nu reușeam să îmi dau seama de ce mă aflu unde mă aflu, de ce fac ceea ce fac, de ce nu mă simt fericită pe deplin. Însă, poate că sunt norocoasă sau poate că ajunsesem cu adevărat foarte jos și în altă direcție nu mă puteam îndrepta decât în sus și astfel am ajuns să-mi dau seama de anumite lucruri pe care era musai să le shimb.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023 Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești! Candela sufletului nostru este cea care trebuie să fie totdeauna aprinsă. Cuvinte pentru suflet de la Maica Gavrilia Papaiannis (de citit mai ales în postul Paștelui)

Este atât de minunat momentul în care viața îți arată că ai greșit un pic drumul. Eu am simțit, pur și simplu că mă eliberez și că nimic nu îmi poate sta în cale. A fost momentul în care am înțeles cu adevărat că singură, prin propriul meu discernământ, am făcut ceea ce am făcut, am ales ceea ce am ales. Dar cum de am ajuns aici?

Răspunsul este cât se poate de simplu: în momentul în care am simțit că nu sunt fericită, că port în spate o povară mult prea grea pentru mine, am decis că trebuie să fiu fericită, că merit să trăiesc o viață exact așa cum simt. Am tras mult de mine și încă o mai fac pentru că tentațiile sunt foarte mari. Este mai ușor să te complaci într-o situație, decât să acționezi astfel încât să schimbi ceva. Însă lucrul cu tine însuți este cheia. Trage de tine, nu te lăsa, depune oricât efort este necesar și sunt convinsă că vei ajunge la rezultate excelente.

Când îți este dor de cineva, pune mâna în dreptul inimii – în sufletul tău dragostea pentru acea persoană este nesfârșită Cele mai încurajatoare citate despre succes Îți doresc timp…

Vei ajunge să iubești în cel mai firesc mod și nu doar pe cel de lângă tine, dar și pe tine. Faptul că vei fi conștient de nevoile tale și vei avea grijă de ele, te va relaxa, iar asta, în mod sigur, se va vedea în tot ceea ce faci, chiar și în felul în care îl iubești pe cel de lângă tine. Așa că lucrează cu tine și devino acea persoană alături de care și ție ți-ar face plăcere să petreci timp.

* Un articol de Coroiu Anca Gabriela

Foto homepage: Pexels


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri