19 Iunie 2018 publicat în Lifestyle 85 share-uri

Iată 17 semne care îți arată că ești o persoană matură spiritual….

11. O persoană matură spiritual înțelege că fiecare are o individualitate proprie și că fiecare în parte are propriul cufăr cu lucruri care îi provoacă bucurii. Chiar dacă nu îl înțelegi neapărat și pe tine nu te face fericită, te bucuri atunci când pe cineva îl bucură un anumit lucru.

12. O persoană matură spiritual nu va simți invidie față de realizările celorlalți, ci bucurie, admirație și apreciere căci ea înțelege că în spatele acestora se află multă muncă și eforturi.

13. O persoană matură spiritual acceptă lumea în diversitatea sa. Ea este conștientă că nimeni nu deține adevărul absolut așa că este dispusă să accepte perspective și viziuni diverse.

Foto: brickrena /Shutterstock

14. O persoană matură spiritual nu pune accentul asupra competitivității și nici nu încearcă să demonstreze cuiva ceva prin ceea ce face. Ea crede mai degrabă în puterea colaborării și a cooperării și crede că lucrând împreună, mai degrabă decât separat, putem schimba lumea în bine.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

15. O persoană maturală spiritual înțelege că procesul de învățare nu se încheie niciodată și acceptă cu bucurie că încă are atât de multe de învățat de la ceilalți…

16. O persoană matură spiritual crede că fiecare persoană este specială în felul său și nu simte nevoia de a fi mai “bună” decât ceilalți. Ea își dorește în schimb să îi îndrume pe ceilalți și să îi ajute în a-și găsi drumul în viață.

17. O persoană matură spiritual are o vibrație înaltă și în loc să îi critice pe ceilalți sau să emită gânduri urâte la adresa lor va încerca să le înlocuiască cu gânduri pozitive, frumoase, chiar dacă poate părea dificil uneori. La urma urmei, de ce să gândești urât despre niște oameni care nu ți-au făcut niciun rău?

Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând

Foto homepage: DeepGreen /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri