Iată ce ar trebui să nu uităm în nicio zi din viața noastră:

6. Odihna este esențială. Nu uita de tine însuți!

Muncește cu drag, dar nu uita cai nevoie și de odihnă, de momente doar pentru tine. Ai grijă de tine, mănâncă sănătos și odihnește-te. Oferă-ți momente plăcute, ori de câte ori ai ocazia… fiindcă te iubești!

7. Relațiile sunt mai importante decât orice pe această lume

Atunci când au făcut studii despre fericire, cercetătorii au descoperit că cel mai important lucru în viața oamenilor, sunt relațiile sănătoase și momentele plăcute petrecute alături de cei dragi - de prieteni, iubiți, copii sau familie. Când relatează despre viața lor, oamenii în vârstă vorbesc despre astfel de amintiri. Citeste si:  Ce inseamna o Viata Buna? 3 lectii pe care un psihiatru de la Harvard le-a invatat din cel mai indelungat studiu despre fericire

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu!

Nu lăsa timpul să treacă fără să îl petreci alături de oamenii pe care îi iubești. Este ceea ce contează, este ceea ce rămâne. Suntem ființe sociale în primul rând și nu putem supraviețui fără iubire.

8. Fiindcă am ajuns la acest subiect… Părinții noștri îmbătrânesc.

Să petrecem timp de calitate cu ei! Mergi în vacanța aia cu mama pe care o planifici de atâta timp. E timpul să vadă și ea lumea, e timpul să comunicați că doi adulți și să vă bucurați împreună. Vor fi cu siguranță momente de neuitat.

Foto: Pexels/ Oleksandr Pidvalnyi

9. Tot despre relații: învață ce este aceea o relație sănătoasă

Relațiile sunt practic viața noastră, de aceea este așa de important acest subiect. Avem nevoie de relații și conexiune ca de apă și hrană, ne explică psihologii. Avem nevoie de relații sănătoase însă – cu ceilalți, dar și în legătură cu propria persoană.

Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi

Foarte mulți dintre noi însă, am crescut în familii disfuncționale, cu o imagine greșită despre ce este aceea o relație sănătoasă. Dacă ești un astfel de adult, conștientizează că este timpul să înveți despre acest lucru.

Un prim pas poate fi această pagină a Institutului Gottman, specializat în psihologia relațiilor.

10. Dezvolta-ți abilitatea de a vrea să evoluezi, iubindu-te în același timp pentru ceea ce ești acum

Gândurile negative despre noi înșine ne țin adesea pe loc. Ne auto-descurajăm, ne auto-criticăm, nu suntem niciodată destul de buni și mereu ne îndreptăm privirea spre o versiune mai strălucită a noastră, în timp ce partea din noi care trăiește în prezent, plânge.

Citește și: Invocă forța Universului: 50 de afirmații pentru a-ți înzeci ÎNCREDEREA ÎN TINE ÎNSUȚI

Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre Pantofii slingback - șic și în tendințe în această primăvară! 10 modele adorabile de pantofi slingback Geanta cu aspect împletit integral, din imitație de piele, este în tendințe! 10 modele de genți țesute irezistibile

De aceea este critic să îți dezvolți această abilitate de a vrea să evoluezi, fără a mai răni partea din tine care nu se ridică la anumite așteptări. Apreciază fiecare moment din viața ta, acesta este un pas către viitor.

de Julia Sima


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri