13 Iunie 2018 publicat în Lifestyle 66 share-uri

Dr. Menis Yousry este de formare terapeut de familie și educator, speaker internațional de succes, autor și facilitator.

Procesul Essence dezvoltă capacitatea și forța minții dincolo de imaginație, spre o nouă cunoaștere, dezvoltându-le participanților abilitatea de a găsi pacea și armonia din interior în exterior. Este o abordare simplă, de autocunoaștere, condusă cu blândețe și într-un mod direct, care sprijină oamenii să iși schimbe percepția legată de lume și de viată, într-un mod sănatos si funcțional, mai scrie site-ul www.essence-process.com/ro.

Cea de-a doua sa carte „Descoperă-ți amintirile ascunse și adevăratul eu” este publicată in 8 limbi diferite de liderul mondial în publicațiile cu tematică minte, corp si spirit, editura Hay House. Cartea se bazează pe experiența și cercetarea Dr-lui Menis Yousry în psihologie, neurobiologie, terapie sistemica și comportament uman.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS!

Dr. Menis Yousry -  citate care pun pansament pe rănile emoționale

12.    Toate persoanele pe care le întâlnești reflectă ceea ce nu ai rezolvat încă în viața ta.

13.    Nu încerca să îi schimbi pe oameni, este futil. Concentrează-te asupra propriei tale vieți.

14.    Universul răsplătește ACȚIUNEA. Nu există acțiune greșită. Doar rezultate… pentru ca tu să poți măsura feedbackul.

15.    Când schimbi modul cum te uiți la viață, viața se schimbă.

16.    Călătoria noastră este aceea de a învăța să vedem – cu compasiune față de noi înșine – ceea ce ne împiedică să fim cine suntem cu adevărat.

17.    Felul cum le vorbim copiilor noștri va deveni într-o zi felul cum ei își vorbesc.

6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Caria dentară – ce este și cum se tratează

18.    Fie ca alegerile tale să îți reflecte speranțele, iar nu fricile.

19.    Tot ceea ce copiii își doresc este ca părinții lor să fie fericiți.

20.    Noi decidem totul în viețile noastre, conștient sau inconștient. Iar lumea intră în acord cu alegerile noastre.

Urmărește activitate Dr. Menis Yousry pe Twitter, locul unde am descoperit aceste îndemnuri minunate: twitter.com/DrMenisYousry

Facebook: https://www.facebook.com/DrMenisYousry?fref=ts

Foto: By Kitja Kitja/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri