8 semne spirituale că te-ai întâlnit cu cineva din TRIBUL TĂU SUFLETESC

12:04, 13 Aprilie 2018 publicat în Lifestyle264 share-uri

Toți membrii Tribului tău sufletesc vibrează într-o anumită frecvență și sufletul tău este în armonie cu acea vibrație.

Când înâlnești pe cineva din tribul tău sufletesc devii mai puternic

3. Acești oameni te ajută să îți transformi slăbiciunile într-o sursă de putere, oferindu-ți încredere și suport. Între membrii unui trib sufletesc suportul și respectul sunt reciproce, iar relația se manifestă cu ușurință.

 Întâlnirea cu sufletele din tribul spiritual vindecă trecutul

4. Astfel de oameni aduc prospețime în viața ta, influențîndu-te să echilibrezi anumite aspecte care păreau să nu funcționeze în trecut. Prin influența lor te ajută să vezi altfel lucrurile și să schimbi patternuri vechi, nefolositoare. Ei te ajută și te inspiră să găsești mai multă pace, înțelegere și compasiune.

Citeste si:
Test de spiritualitate: Ai un suflet batran?
Test de spiritualitate: Ai un...

5.  Ei pot de asemenea să trezească în tine nevoia de a te vindeca de traume trecute. Rezonanța puternică dintre voi contribuie și la vindecarea rănilor trecutului. Ne vindecăm atunci când cineva ne înțelege perfect suferința și nu ne judecă. Pentru că vă oglindiți atît de bine, nu există judecată între voi, ci doar suport. Sunteți practic doi oameni care vorbiți aceeași limbă.

Când am întâlnit pe cineva din tribul nostru sufletesc, nu ne mai simțim singuri

6. Pot apărea în viața ta ca să te ajute să alegi o cale mai bună pentru tine. Uneori, membrii tribului nostru sufletesc apar în viețile noastre sub formă de ghizi spirituali și ajutoare care ne fac să facem alegeri mai bune pentru noi și viața noastră. În preajma acestor oameni nu ne mai simțim singuri și devenim mai încrezători în forțele și abilitățile pe care le avem.

Citeste si:
Dan Bujor – despre beneficiile incontestabile ale masajului cu bambus
Dan Bujor – despre...

Cu oamenii din tribul tău sufletesc schimbi lumea

7. Membrii tribului tău sufletesc sunt oamenii cu care împarți un set de valori comune și vă putetți întalni în contexte de lucru, adesea pentru cauze nobile, pentru că prin contribuția voastră, voi ajutați la evoluția întregii planete. Astfel, membrii tribului tău sufletesc pot apărea în viața ta pentru a lucra împreună la un scop comun și a-l duce la îndeplinire. Lucrați împreună la o cauză globală comună și pentru a crea o viziune colectivă mai bună.

Înâlnirea cu cei din tribul nostru sufletesc este un eveniment spiritual

8. Membrii tribului tău sufletesc au adesea înclinații spirituale petru că vă ajutați unii pe ceilalți să evoluați din punct de vedere spiritual sprijinind călătoria umană a sufletului.

Să îți întâlnești un membru al tribului sufletesc este adesea o experiențtă foarte profundă. Tu te-ai întâlnit cu membrii tribului tău sufletesc?

 


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri