13 Aprilie 2018 publicat în Lifestyle 10 share-uri

Toți membrii Tribului tău sufletesc vibrează într-o anumită frecvență și sufletul tău este în armonie cu acea vibrație.

Triburi spirituale - Întâlnirea cu sufletele care vibrează pe aceeași frecvență

Tribul tău de sufletesc este adesea ales chiar de tine înainte de a te naște, deoarece se crede că membrii acestui grup îți susțin sufletul și misiunea și evoluția ta în această viață.

Este posibil să nu vă întâlniți cu toți membrii tribului vostru sufletesc în această viață, dar indiferent dacă îi întâlnești sau nu, colaborezi cu toți la același scop sau misiune aici pe Pământ, în același timp fiecare își aduce propria contribuție prin personalitate sa unică la evoluția întregii umanități. 

Membrii tribului tău sufletesc vin în viața ta pentru a-ți schimba lumea și pentru a te ajuta să îți deschizi mintea și sufletul. Membrii tribului tău sufletesc te sprijină în evoluția ta, căci evoluția ta personală contribuie la expansiunea întregului Univers.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Triburile sufletești îndeplinesc misiuni spirituale

De asemenea, membrii tribului tău sufletesc vin să îți reamintească călătoria, scopul și misiunea ta, aici pe Pământ. De fapt, prin energia voastră similară comună, voi vă calibrați la o misiune spirituală, fie că sunteți conștienți de acest lucru sau nu.

Cu cât ai o mai mare deschidere spre spiritualitate, dezvoltare personală sau cauze nobile globale, cu atât manifești o vibrație mai înaltă și este mai ușor să întâlnești membri din familia ta sufletească care vibrează pe aceleași coordonate. De-a lungul vieții noastre pe Pamânt, existența ne este susținută și prin întâlnirea cu astfel de bine-făcători, căci Universul nu ne lasă niciodată singuri. Doar că, cu cât suntem absorbiți de ego și viața de zi cu zi, cu atât scade și abilitatea noastră de a recunoaște oamenii care au o energie benefică similară cu a noastră. Așa încât este posibil ca fără să vrem, să îi ocolim pe reprezentanții tribului nostru sufletesc. Totuși oricine poate să ateste că a avut măcar o astfel de întâlnire emblematică în viața sa, o întâlnire cu un om care la momentul respectiv, a contribuit într-un mod benefic la drumul său.

6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine! Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Îi identificăm pe membrii triburilor noastre sufletești, adesea doar intuitiv, pentru că simțim că există o chimie puternică și o familiaritate cu aceștia, chiar dacă i-am cunoscut de puțin timp. Simțim că rezonăm cu aceste persoane chiar din primele clipe când îi întâlnim. Aceste persoane nu trebuie neapărat să fie membri ai familiei noastre, deși se poate întâmpla și acest lucru. Pot fi de asemenea parteneri romantici, profesori, prieteni și chiar oameni pe care îi întâlnim pur întâmplător.

Foto: Shutterstock/ WarmTail

Foto homepage: Shutterstock/ Golubovy

8 semne spirituale că te-ai întâlnit cu un membru al TRIBULUI TĂU SUFLETESC

Dacă face parte din tribul tău sufletesc, o personă îți oglindește trecutul

1. O astfel de persoană oglindește parcursul tău în viață pentru că au avut experiențe asemănătoare și de aceea simți că te recunoști în această persoană care înțelege foarte bine cine ești cu adevărat și care este sistemul tău de valori.

Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Ghid pentru alegerea mobilierului interior Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor!

Conexiunea cu cineva din tribul tău spiritual te ajută să devii un om mai bun

2. Un membru al tribului tău sufletesc îți scoate în evidență anumite trasături de caracter pe care ar trebui să le potențezi sau să le schimbi. Nu e nevoie de cuvinte - privind înapoi, simți cum simpla conexiune cu această personă a avut un impact benefic asupra ta și te-a făcut să devii un om mai bun și mai matur.

Citește mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri