29 Martie 2018 publicat în Lifestyle 2 share-uri

Trainerul de relatii Brain Nox ne dezvaluie care sunt acele ingrediente ce ne arata ca un barbat chiar tine la noi!

Cand un barbat te iubeste… Comportamentul unui barbat indragostit

3. Cand un barbat te iubeste investeste in tine

"Nu, nu din punct de vedere financiar! Nu este vorba despre asta, ci despre efortul pe care il pune pentru tine si pentru relatia voastra." De exemplu, chiar daca prietenii lui ii propun sa merga la o activitate care chiar i-ar placea, el va allege totusi sa stea cu tine si tu nici macar nu ar trebui sa ii ceri sa faca acest lucru. Sau se uita impreuna cu tine la serialul tau favorit, pentru ca vrea sa petreaca acel timp cu tine.

"Atunci cand tu trebuie sa te gandesti care ii sunt prioritatile si cum sa il determini ca tu sa fii in centrul atentiei sale, considera ca este un stegulet rosu major pentru cum va evolua aceasta relatie."

 

Foto: Pexels

4. Cand un barbat te iubeste, te protejeaza!

Este un semn valoros si interesant care te ajuta sa iti dai seama daca barbatul in care investesti emotional simte acelasi lucru pentru tine. Un barbat care te iubeste si te adora, te protejeaza. “Un barbat care iubeste o femeie este gata sa isi dea si viata pentru ea”, explica coachul de relatii Brian Nox. Daca ea este in vreun fel in pericol, el va actiona. Nu e nevoie sa ne imaginam scenarii din filme cu super-eroi care isi salveaza iubitele.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

Cum se comporta el atunci cand esti bolnava? Te ingrijeste? Iti pregateste supa? Te tine de mana atunci cand iti este rau? "Eu fac asta pentru iubita mea cand este bolnava: Ii citesc o poveste, sau ii spun povesti, pana reuseste sa adoarma.”, spune Brian Nox. :)

Sunt si alte semne ale aceluias mecanism de protectie pe care barbatii il acceseaza pentru femeile pe care le iubesc: Iti ofera jacheta lui atunci cand iti este frig? Gateste pentru tine? Iti sta alaturi tinandu-te de mana? Acestea sunt semnale subtile care iti pot arata ca un barbat te iubeste cu adevarat.

5. Cand un barbat te iubeste, te accepta exact asa cum esti

Nu incearca sa te manipuleze sa fii altcineva si nu incearca in niciun fel sa te schimbe. Se gandeste la sentimentele tale si ii pasa de ceea ce simti? "Sa zicem ca ai vaut o zi proasta si ii povestesti. Cum iti raspunde? Un barbat care te iubeste, te asculta si incearca sa te inteleaga si nu te condamna pentru emotiile tale."

Bonus: Cand un barbat te iubeste… iti spune: “Te iubesc” Te imbratiseaza afectuos si iti spune aceste cuvinte magice si tu chiar simti adevraul a ceea ce a rostit…

Via canalul de YouTube al lui Brain Nox


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri