12:03, 6 Martie 2018 publicat în Lifestyle1 share-uri

2018 este un an magic si inedit din punct de vedere numerologic deoarece are vibratia universala a numarului 11. 11 este un numar cu o puternica incarcatura intuitiva, deschizand un portal de acces catre subconstient.

2018 ne invata si calea catre intelepciune, ne invata cum sa aducem la un numitor comun eul nostru fizic cu cel spiritual, cum sa ne lasam purtati de vibratia abundentei, a oportunitatilor, a tuturor binecuvantarilor care se pot revarsa asupra noastra. Vibratia lui 11 ca numar maestru ne indeamna sa ne conectam la cunoasterea divina care rezulta din sursa tuturor lucrurilor si sa pasim in colectivul universal al luminii si al inteligentei. 11 este si despre vindecare, vindecarea dualitatii din interiorul nostru. Sa ne oferim de aceea noua insine compasiune, intelegere, vindecare.

Foto: Lia Koltyrina /Shutterstock

Citeste si:
Beanpole - pe Vimeo și în cinematografe
Beanpole - pe Vimeo și în...

Totodata, vibratia unui numar universal 11 ne ajuta sa gasim solutii pasnice problemelor noastre, iar daca ne referim la cele colective, ne referim la solutii in care toti cei implicati sunt multumiti de urmari. De asemenea, este recomandat sa evitam agresiunile si ofensarile caci 11 ne face mai sensibili si mai vulnerabili supararilor.

Usile noului portal care se deschid pentru noi in 2018 ne ajuta sa depasim esecurile, nesigurantele noastre, sa trecem peste acel “este prea tarziu” pe care ni-l spunem atat de des. Acest val puternic de energie se va resimti nu doar la nivel emotional sau la nivelul sistemelor noastre de credinte si convingeri, dar si la nivel politic sau in mediul nostru inconjurator. Este important sa iesim la lumina, sa facem pasi vizibili catre noi insine, sa ne afirmam, sa luam atitudine, sa facem o diferenta in vietile noastre, in relatiile noastre, in lumea in care care traim.

Citeste si:
Cum să înaintezi în vârstă într-un mod pozitiv și să ai o viață de...
Cum să înaintezi în vârstă...

Sa renuntam asadar la prejudecati, la limite, la “nu putem /imi e frica /imi e mai bine in zona mea de confort”. Este momentul pentru a merge mai departe, pentru a ne spune raspicat adevarul interior, pentru a ne bucura de ceea ce suntem cu adevarat.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri