15 Februarie 2018 publicat în Lifestyle 1047 share-uri

Atacurile energetice pot avea repercusiuni negative asupra nivelului bioenergetic al unei persoane.

Certuri bruste si constante in familia ta, neintelegeri, instrainarea fata de persoane dragi voua

Te pricopsesti cu o boala/boli cu simptome ciudate si careia/carora medicii nu ii pot gasi un diagnostic sau o cauza fizica.

Esti trezit in mod repetat de cosmaruri violente care se repeta si care iti lasa un sentiment greu digerabil atunci cand te-ai trezit sau te lasa dominat de frica. Uneori in aceste vise visezi ca esti atacat energetic sau fizic.

In cazurile cele mai grave, chiar daca poate parea de domeniul paranormalului sau al SF-ului, cei care manipuleaza energetic si fac rau in mod intentionat, pot induce o stare similara hipnozei, in care te simti ca intr-o hipnoza. De asemenea, acestia pot manipula mental, plantand in mintea ta idei si cuvinte care nu iti apartineau pana atunci. Spre surprinderea ta, te poti surprinde gandind si spunand lucruri cu care pana atunci nu erai de acord.

Adesea, atacul energetic este insotit de o stare de epuizare fizica si mentala, urmata de un somn profund. In timpul unui atac energetic, ai senzatia ca nu iti mai poti controla fizic corpul fizic si nici miscarile lui si iti este dificil sa te misti.

Cum putem contracara efectele unui atac energetic

Putem folosi tamaie (este recomandata cea fabricata manual, nu industrial) sau salvie alba pentru a inlatura energiile negative din jurul nostru, iar purtarea unor obiecte religioase sfintite (au o incarcatura energetica benefica si protectoare) poate fi de mare ajutor. De asemenea, o rugaciune spusa din suflet, asa cum poti in momentul acela, invocand divinitatea si energiile pozitive sa te protejeze, poate fi de mare ajutor. Rugaciunea inimii (Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine pacatosul), rugaciunea “Tatal Nostru” sunt rugaciuni spuse de secole de stramosii nostri si poarta o mare incarcatura spirituala, protejandu-ne si pe noi.

De asemenea, ajuta si ca altcineva sa se roage pentru tine. Daca simtiti ca nu puteti gestiona singuri aceste atacuri energetice, cereti-i unui preot sau unei persoane spirituale sa se roage pentru voi. Exista manastiri unde calugarii si maicile se roaga zi si nopate pentru ceilalti, puteti contacta pe cineva si ruga sa se roage pentru voi. Rugaciunea are un efect puternic si face parte din orice proces de vindecare.

Impamantarea si incercarea de a te conecta la momentul prezent, dar si la mama pamant pot fi si ele de mare ajutor. Stai in picioare amplasand picioarele goale pe podea sau pe pamant daca ai posibilitatea. Vizualizeaza un cordon de argint pornind din centrul fiintei tale sau de la ambele glezne si ajungand tocmai in centrul pamantului, chiar in mijlocul Mamei Pamant, conectandu-ti astfel fiinta cu fiinta planetei.

De asemenea, poti apela la un alt exercitiu de vizualizare care functioneaza in cazul atacurilor energetice usoare. Imagineaza-ti ca esti inconjurat de un nor de energie alba si vindecatoare, o parte dintr-un univers plin de iubire infinita si vindecatoare. Atunci cand acest nor se va ridica usor, energiile negative se vor indeparta si ele.

Foto int: JurateBuiviene /Shutterstock

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri