10 Noiembrie 2017 publicat în Lifestyle 7 share-uri

Te numeri si tu printre acesti oameni? Iti prezentam cele mai importante 10 trasaturi ale oamenilor care au o minte puternica, capabili sa isi foloseasca toate abilitatile pentru a evolua si pentru a atinge succesul.

1. Oamenii cu mintea puternica stiu echilibrul perfect intre emotii si rational

Oamenii puternici cunosc echilibrul subtil dintre ratiune si emotii, imbinand cele doua zone cu mult succes. Au inteligenta emotionala crescuta, ceea ce le permite sa isi constientizeze si analizeze emotiile. Inteligenta ii ajuta sa gestioneze aceste reactii si sa ia decizii potrivite, in functie de cerintele momentului.

Iti recomandam si: 15 obiceiuri pe care doar oamenii inteligenti emotional le au!

2. Oamenii cu mintea puternica isi petrec timpul in mod productiv

Sunt foarte eficienti si focusati asupra lucrurilor pe care le au de facut. Pentru ei, propria minte este o unealta pe care o controleaza cu maiestrie. Nu se lasa acaparati de ganduri fara sens, neproductive, de temeri nefondate si isi consuma astfel energia personala mult mai eficient. Stiu sa isi prioritizeze activitatile foarte bine si nu se lasa intimidati de cerinte mai dificile.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare

Foto: Pexels/ freestocks.org

3. Oamenii cu mintea puternica se adapteaza usor schimbarilor

Au o minte flexibila si accepta cu usurinta faptul ca “singura constanta in viata este schimbarea”. Au capacitatea de a se adapta usor schimbarilor care apar, fiind deschisi sa gaseasca solutii, idei noi si noi posibilitati.

4. Oamenii cu mintea puternica evita sa mai faca aceleasi greseli

Un om cu mintea puternica nu repeta greselile din trecut. Un astfel de om invata din experientele sale si evolueaza.

Foto homepage: Pexels/ Travis Seera

Citeste mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri