Tu ai unul din cele 4 numere ale Karmei Abuzive? Daca DA, afla cum poti vindeca o astfel de karma mostenita!

29 Septembrie 2017 publicat în Lifestyle 13 share-uri

Afla cu ajutorul numerologiei daca ai unul din cele 4 numere ale karmei abuzive si cum poti sterge aceasta karma mostenita din vietile anterioare:

Numarul Karmic 14 – In vietile tale anterioare ai abuzat de Libertatea celorlalti

Daca ti-a iesit un numar karmic 14 atunci este foarte probabil ca in vietile tale anterioare sa fi abuzat de libertatea altora. Fie le-ai incalcat drepturile, fie le-ai luat sau controlat libertatea, fie i-ai dominat si constrans prin frica sa ia decizii pe care nu le doreau, impiedicandu-i din a face ceea ce era mai bine pentru ei. Cert este ca in aceasta viata platesti pentru greselile vietilor anterioare.

In aceasta viata, libertatea este extrem de importanta pentru tine. Foarte posibil ca in anumite situatii chiar si libertatea celor pe care ii iubesti sa fie pusa in pericol si tu sa fii nevoit sa iei atitudine pentru ei si sa lupti si sa te zbati pentru drepturile si libertatea lor. Iti poti vindeca ranile karmice vechi activand pentru libertatea proprie si libertatea celorlalti, luand atitudine.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine! Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut

Numarul Karmic 16 – In vietile tale anterioare ai abuzat de Ego

Daca ti-a iesit un numar karmic 16, este foarte posibil ca in aceasta viata sa trebuiasca sa stergi karma ego-ului si a egoismului si sa te concentrezi in schimb pe iubire si bunatate. Este foarte posibil ca in vietile tale anterioare sa fi fost o persoana rautacioasa, concentrata mai mult pe sine si pe binele propriu. Multe din deciziile pe care le-ai luat au fost conduse de confortul personal.

Foarte posibil ca ai exercitat influenta asupra celorlalti si ai abuzat de bunatatea, naivitatea si buna lor credinta. In aceasta viata, trebuie sa stergi aceasta karma abuziva si sa te concentrezi pe a face bine. Cat de mult poti. Cat de des poti. Trebuie sa iesi din propria carapace a nevoilor si sa ii ajuti pe cei din jurul tau, aplecand urechea la durerile si nevoile lor. Si totul trebuie sa fie cat se poate de sincer, autentic si asumat.

Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

Foto int: Alexey Fedorenko /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri