In ultimii doi ani, Teal Swan a avut o mare influenta asupra mea. Teal Swan este cunoscuta pentru clipurile cu teme spirituale pe care le posteaza pe canalul ei de YouTube, a scris mai multe carti de spiritualitate si in toata lumea tine workshopuri la care participa mii de oameni.

Teal Swan - Citate spirituale

6. Singurele lucruri pe care le poti pierde sunt acelea pe care trebuie sa le pierzi; sunt de fapt acelea pe care trebuie sa le pierzi tocmai ca sa gasesti ceva infinit mai valoros pentru tine.

7. Manifestarile sunt creatii ale subconstientului nostru. In realitate, ele nu sunt conditionate de nimic si de nimeni. Odata ce sunt create de constiinta noastra, ele sunt lasate sau oprite se manifeste ca actiuni in viata noastra fizica, de catre chiar gandurile noastre (n.r. subconstiente).

8. Tot ceea ce iti doresti este deja al tau. Iti apartine fie ca iti dai seama de acest lucru, fie ca nu iti dai seama. Exista o posesiune innascuta fata de absolut tot ceea ce ti-ai dorit tu vreodata, iti doresti sau iti vei dori vreodata. Cheia manifestarii a ceea ce iti doresti este sa recunosti acea posesiune innascuta. Cheia este sa recunosti ca nu trebuie sa faci nimic sa meriti sa ti se intample ceva, ci ca deja esti in posesiunea acelui lucru pe care ti-l doresti.

Retail jobs

9. Acceptarea este moneda de schimb a iubirii.

10. Aceasta lume este plina de atata Bucurie. Este in jurul tau mereu, in fiecare zi. Tu nu trebuie decat sa te re-educi sa vezi acest lucru. Pentru aceia dintre voi care ati aflat cronologia vietii mele si distanta emotionala pe care am strabatut-o de acolo de unde eram pana unde sunt acum, veti sti ca vorbesc despre calatoria de la suferinta la bucurie ca si experienta personala. Am fost acolo. Am strabatut si eu acea strada. Acum va vorbesc despre ceea ce stiu.

Ceea ce stiu e ca suferinta creeaza suferinta si singurul mod prin care putem schimba acest lucru in lume este sa devenim noi BUCURIE si sa incepem sa ii contaminam pe ceilalti cu ea. Daca devii bucurie incetezi sa ii mai faci si pe altii nefericiti si lantul suferintei se intrerupe. De ce imi pasa? Fiindca eu sunt tu. Suferinta ta este suferinta lumii. Nu poti sa nu suferi si sa nu influentezi absolut tot ceea ce exista.

Citeste si:
23 de citate care îți arată puterea distrugătoare a mâniei și DE CE...
23 de citate care îți arată...

Urmareste-o pe Teal Swan pe Facebook

pe YouTube

si pe site-ul ei: tealswan.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri