5 Septembrie 2017 publicat în Lifestyle 233 share-uri

Testeaza-ti IQ-ul! Tu reusesti sa rezolvi acest puzzle matematic facut de milioane de persoane pe Facebook?

Acest puzzle matematic, de fapt mai mult un test de logica daca stam sa ne gandim putin :), a facut ravagii pe reteaua de socializare Facebook, fiind extrem de popular. Initial, a fost sharuit de peste 133.000 de mii de ori pe Pagina de Facebook Sales-Fiction, iar mai apoi a facut inconjurul internetului, fiind publicat pe diverse site-uri si bloguri. Este cunoscut sub numele de "Testul de Inteligenta (High IQ Intelligence Test)" sau "Puzzle matematic". Multi au reusit sa il inteleaga imediat si sa il rezolve, in timp ce la fel de multi nu au reusit sa inteleaga care este logica sa.

Testul de inteligenta pe care milioane de oameni l-au trecut /l-au picat

!!! Testul pare complicat asa ca studiati-l cu atentie inainte de a-l rezolva. Ca un mic indiciu, tot ceea ce va putem spune este ca pentru a-l rezolva sunt necesare cateva notiuni de baza de matematica. Testul porneste de la o logica simpla a acestor ecuatii aparent fara nicio logica. Asadar, iata mai jos testul de inteligenta. Pe pagina urmatoare gasiti si raspunsurile.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine! Testul Panorama in sarcina – indicatii si utilizari Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM?

Ai un coeficient mare de inteligenta? Ai reusit sa faci testul? Vezi pe pagina urmatoare daca ai raspuns corect >>>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri