24 Iulie 2017 publicat în Lifestyle 2 share-uri

Practicata dimineata sau seara, yoga are beneficiile ei, cumuland miscarea usoara a corpului, respiratia, meditatia si relaxarea.

De ce credeti ca romanii practica yoga pentru respiratie, relaxare, flexibilitate, mai mult decat focalizare?

Specialistul in yoga Dana Tupa este de parere ca, practicata dimineata sau seara, yoga are beneficiile ei, cumuland miscarea usoara a corpului, respiratia, meditatia si relaxarea.

“Stresul cotidian afecteaza nivelul energetic, starea emotionala, rigidizarea corpului si aparitia durerilor musculare si de articulatii, de multe ori fiind asociate cu durerile de cap si scaderea randamentului la serviciu. Eliminand tensiunile din corp si rigiditatea, de cele mai multe ori, nivelul de concentrare si eficientizare a gandirii, cresc in mod automat, iar oameni simt acestea in mod organic.

A nu te simti bine in propriul corp sau a avea un nivel de energie scazut, nu ne poate ajuta prea mult atunci cand avem proiecte de terminat la serviciu sau ne dorim o viata armonioasa de cuplu, de familie, ori cu noi insine, caci se spune pe drept cuvant: ceea ce este in afara, se afla si inauntru. Cu alte cuvinte, felul in care percepem lumea, decurge din ceea ce simtim interior”, explica specialistul in yoga.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Vrei să ai mai multă energie și să uiți de oboseală? Îți recomandam aceste Suplimente Alimentare pe bază de Super-Alimente, vitamine și plante 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

* Dana Tupa este Expert Yoga Teacher din Romania acreditat la Yoga Alliance International USA. Este si Fondatorul PURNA Yoga Academy, scoala de yoga acreditata la acelasi for international. A participat la multiple cursuri yoga pe diferite ramuri (Hatha, Kriya, Kundalini, Pranayama, Yantra, Laya, Nidra Yoga), alaturi de profesori si maestri din Romania si din strainatate (Thailanda, Elvetia, Italia, UK, India, Turcia). Este master NLP, a studiat Strategic Interventions, cu Tony Robbins si Chloe Madanes. A urmat cursuri de Vipassana in Chiang Mai, Thailanda, participand si la seminarii cu Dalai Lama in Elvetia si India. A sustinut cursuri de yoga si seminarii, atat in Romania, cat si in Thailanda, cel mai de succes dintre ele considerandu-l a fi Yoga Scopului, un mix de tehnici yoga foarte puternice, NLP, meditatie si vizualizare.

Majoritatea femeilor cred că încă nu există egalitate de gen în România 4 sfaturi ale specialiştilor pentru îngrijirea tenului femeilor de 30 de ani  Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate

Foto homepage: SFIO CRACHO /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri