14 Iunie 2017 publicat în Lifestyle 16 share-uri

Psihologul Alice Boyes ne ajuta cum sa identificam o relatie nesanatoasa si ne dezvaluie care sunt caracteristicile unei relatii distructive:

11. Nu te simti capabila sa il faci pe partenerul tau sa fie atent atunci cand vrei sa vorbesti despre ceva important.

12. Partenerul tau isi bate joc de tine, razand de vocea ta sau de expresiile tale faciale intr-un mod rautacios.

Foto: eldar nurkovic /Shutterstock

13. Partenerul tau nu pare interesat cand experimentezi succesul sau ti-l minimalizeaza.

14. Nu simti ca poti avea incredere in partenerul tau. Daca ar fi sa ii dezvalui un subiect sensibil, nu esti sigura daca ar reactiona respectuos sau te-ar ajuta.

15. Partenerul tau face glume spunand ca te poate parasi sau tachinandu-te in privinta modului in care ar arata viitoarea sotie.

16. Cand nu sunteti fizic impreuna, este ca si cum “ochii care nu se vad, se uita”. Spre exemplu, partenerul tau pleaca intr-o calatorie in strainatate si spune ca te va suna cand ajunge la hotel, insa nu te mai suna.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu!

17. Cand tu si partenerul tau nu sunteti de acord, el/ea insista sa faca lucrurile in felul sau. Trebuie sa fie ca el/ ea si nu ai sentimentul ca atunci cand nu sunteti de acord veti ajunge la un numitor comun.

18. Nu esti sigur(a) cat de mult te poti baza pe partenerul tau sau cat de multa incredere poti avea in el daca ai fi intr-o situatie in care ai avea cu adevarat nevoie de el, spre exemplu daca tu sau un membru apropiat al familiei ar avea cancer.

19. Iti invinuiesti partenerul ca viata ta nu este atat de satisfacatoare pe cat ti-ai dori sa fie – si el te invinovateste la randul sau.

20. Partenerul tau este nepasator fata de pasiunile tale. Judeca lucrurile pe care le faci in functie de cat de importante le percepe el a fi in loc de cat de importante sunt ele pentru tine.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri