14 Aprilie 2017 publicat în Lifestyle 2 share-uri

Sarbatoarea Pastelui este in sufletele noastre, dar parca cuprinde tot: natura, casa, masa, pe cei din jur. Masa de Paste este un prilej bun pentru a ne reuni cu cei dragi si a ne lasa cuprinsi impreuna de atmosfera sarbatorilor pascale. Sa facem de aceea si din ea un moment special si sa il celebram ca atare, decorand-o frumos, festiv, cu multa dragoste:

Pastele este o sarbatoare a luminii si a vietii, iar aranjamentul de mai jos isi doreste sa reflecte acest lucru intr-un mod cat mai fidel. Principalul punct de atractie il reprezinta vesela specifica Pastelui, cu diferite figurine tematice amplasate pe masa care recreeaza minunat atmosfera Pastelui. Culorile pastelate contrasteaza cu verdele aprins, iar fata de masa este musai sa fie intr-o nuanta neutra (alb, gri deschis etc) pentru a le pune si mai bine in valoare intregul aranjament.

Foto: Natali LaRush /Shutterstock

Dintotdeauna, rosul a fost culoarea declarata a Pastelui asa ca poti merge cu toata increderea pe crearea unui aranjament pornind de la aceasta culoare. Bulinele reprezinta si ele un motiv vesel si preferat de multi asa ca poti opta pentru servetele si vaze sau cani simpatice pentru flori in acest motiv. Pentru a nu obosi vizual, suporturile de oua pot avea un motiv contrastant precum dungi. Prinde servetelele cu un inel sau cu o panglica. Mare atentie ca rosul sa nu fie prea mult.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Uterul retrovers - ce înseamnă - detalii de la un medic ginecolog TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

Foto: ElenaKor /Shutterstock
 

Este aproape imperios ca doua elemente sa nu lipseasca de pe masa de Pasti: ouale vopsite si florile prospate, de primavara. Iar atunci cand sub combinate ambele intr-o singura vaza, vei obtine un aranjament central de efect pentru masa ta de Pasti.

Foto: Africa Studio /Shutterstock

Turcoazul in contrast cu nuante de maro este una din cele mai reusite si spectaculoase combinatii cromatice pentru masa de Pasti. Daca iti place turcoazul, poti alege sa decorezi masa folosindu-te de tonuri diferite de albastru.

Foto: Iuliia photographer /Shutterstock

Natura este o tema buna de redat in crearea unei mese impresionante de Pasti. 2, 3 figurine pasari si un iepure/cerb, 2 ghivece cu mult verde si oua fierte amplasate de-a lungul mesei... si vei obtine o masa perfecta. Servetelele pot fi impaturite si prinse cu ajutorul unui inel din material textil.

Daca nu dispui de vesela speciala sau accesorii cu tematica pascala, nu iti face griji. Florile, ouale si luminarile pot crea cea mai atragatoare masa.
 

Foto: Africa Studio /Shutterstock

Foto: Africa Studio /Shutterstock

Daca vrei o masa plina de culoare, poti sa renunti la regula care spune ca este de preferat ca fata de masa sa fie simpla, intr-o culoare uni, pentru a pune in valoare celelalte piese. Verdele, culoarea acestui an, poate fi o alegerea perfecta.

Foto: Africa Studio /Shutterstock

Foto: @ orientaltrading / Instagram

This Easter table is everything! 🐰🌸💕@sweetlychicevents created a beautiful Easter table that will make everyone happy! Click to see all the details and get the supplies to create your own! #easter #eastertable #diy #easterdecor #decorideas #orientaltrading

O postare distribuită de Oriental Trading (@orientaltrading) pe

Copacul ornat cu globulete in forma de oua si reprezentand piesa centrala a mesei este de mult preferat de italieni, dar devine din ce in ce mai popular si la noi. La fel si cardul central cu o urare frumoasa pe el si servetele crosetate si folosite pe post de decoratiuni.

Foto: Africa Studio /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri