, 13 Aprilie 2017 publicat în Lifestyle 90 share-uri

Iti oferim o colectie de mesaje inspirate pentru a le oferi celor dragi de Paste, o zi a comuniunii si a conexiunii la Lumina Divina…

Mesaje inspirate si urari pentru Ziua de Paste

1. Fii recunoscator fiindca Iisus ne-a dat o noua sansa de a deveni oameni mai buni! Hristos a Inviat si Paste fericit alaturi de toti oamenii dragi din viata ta!

2. Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o promisiune la fiecare grija, o binecuvantare la fiecare pas. Fie Ca Sarbatoarea Invierii Domnului sa va aduca in case Lumina, Dragoste, Intelegere si Sanatate! Hristos a Inviat!

Celebreaza acest Paste cu inima plina de Dragoste si Pace. Sarbatoare bine-cuvantata!
Nu va mai abandonati disperarii. Noi suntem poporul Pastelui si aleleuia este cantecul nostru. – Papa Ioan al II-lea

4. Bucuria vine din lucruri marunte. Linistea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecaruia. Paste Fericit!
Hristos a Inviat! Fie ca miracolul Pastelui sa iti aduca speranta renascuta, incredere, iubire si fericire.

6. Pastele ne aduce zambete, Pastele ne aduce fericire, Pastele ne aduce bine-cuvantarile lui Dumnezeu, Pastele ne aduce iubire si prospetimea primaverii. Paste Fericit tie si intregii familii!

Cel mai mare cadou al Pstelui este Speranta – Speranta crestina care ne face sa avem incredere in Dumnezeu, in izbanda sa, in bunatatea sa si in Iubirea pe care nimic nu o poate zdruncina. – Basil Hume

8. Pastele ne aduce bine-cuvantarea fara de sfarsit a lui Dumnezeu. Pastele ne aduce iubire… Sa ai un Paste fericit si iti doresc tot binele din lume!

9. Invierea lui Hristos este celebrata de farmecul fiecarei flori deschise, de caldura fiecarei raze de soare si de bogatia verdelui primaverii. Bucura-te de aceasta zi minunata si de bine-cuvantarea Pastelui! Hristos a inviat!

11. Umbla veste-n tot orasul cum ca vine iepurasul sa v-aduca pe-nserat Paste bun si luminat! Sarbatori fericite!

Foto homepage: Pixabay

Citeste mai departe>>>
Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri