13 Aprilie 2017 publicat în Lifestyle 31 share-uri

Iti oferim o colectie de mesaje inspirate pentru a le oferi celor dragi de Paste, o zi a comuniunii si a conexiunii la Lumina Divina…

Mesaje de Paste deosebite pentru cei dragi

12. Fie ca bucuria Invierii Domnului sa va aduca in suflet Liniste si Pace si Fericirea de a petrece aceste clipe magice cu cei dragi. Hristos a inviat!

Cred ca Dumnezeu este iubire, afectiune profunda, gratie, iertare si inspiratie. - William P. Young

14. In noaptea Invierii, cand clopotele bat, cu lumanari aprinse, cu sufletul curat, sa spunem impreuna HRISTOS A INVIAT! Paste fericit!

15. Florile care infloresc si pasarile care canta suav imi soptesc ca Pastele e aici. Hristos a Inviat! Iti doresc multa caldura in suflet, presarata cu bucurie!

Pastele este o Sarbatoare minunata, pe care iti doresc sa o petereci alaturi de toti oamenii care sunt importanti pentru tine! Bucura-te astazi de familie, de prieteni, de masa imbelsugata si ai incredere in Sacrificiul Divin. Paste fericit!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii

Pastele este bine-cuvantarea Domnului pentru intreaga Lume. Este modul prin care El ne-a spus ca iubirea, sacrificiul, speranta sunt cea mai de pret avutie. Fie ca invatatura Invierii si Sarbatoarea Pastelui sa iti inunde sufletul!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri