31 Martie 2017 publicat în Lifestyle 15 share-uri

De ce ai plans, fraiera ce esti? Tu chiar nu stii ca meriti ceva mai bun de atat?

de Ionescu Maria Gabriela

Am plans mult cand a plecat, aproape o luna am plans in fiecare zi si in fiecare noapte. Era foarte dureros mai ales ca nici nu ne-am certat vreodata. Era dureros pentru ca nu il puteam invinovati de nimic decat ca nu ma mai iubea. Este asta o vina?? Nu mi-a spus in cuvinte ca nu ma mai iubeste, dar la ultima noastra intalnire, in discutie, mi-a spus ca merit ceva mai bun decat el… Pe moment am crezut ca o spune doar asa, ca un fel de glumita nevinovata, dar nu am realizat dimensiunea grava a problemei decat cand s-a urcat in autobuz. Am vrut sa il sarut cum ne sarutam de obicei, dar a intors putin fata si sarutul a cazut pe obraz.

Apoi, cand l-am sunat dupa-amiaza, mi-a spus ca atat cat am avut eu piciorul si mana in ghips a cunoscut pe altcineva si sa ii dau timp. Intr-un sms, mai tarziu, mi-a spus ca: "ne vom iubi in alta viata”.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Zâmbetul = Esența Fericirii - Dentalmall.ro marchează Ziua Mondială a Sănătății Orale, dar și Ziua Internațională a Fericirii cu o campanie despre zâmbete Riscurile comune ale consumului de anticoncepționale Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

Am plans cu ochii, lacrima dupa lacrima, apoi lacrimi unite in suvoaie subtirele mi se innodau in barba. Imi era rusine de plansul meu, ma detestam ca plang, plansul meu era urat, imi schimonosea fata asa cum imi mutila si inima. Eu as fi vrut sa fie curat, diafan ca la cinema, dar nu ma puteam abtine; plangeam pe ascuns sa nu stie nimeni; plangeam in hohote cu nasul rosu si curgandu-mi, cu ochii injectati ca ai unui alcoolic. Plansul meu ma desfigura cumva. Am plans cu inima caci simteam ca se rup din inima mea bucati care incep sa curga la vale ca niste sloiuri fierbinti ce ma secatuiau de viata si de sange.

Am plans cu mintea, am plans dupa euforia pe care o simteam in mine cand eram impreuna cu el. Am plans cu spiritul caci ramasesem fara de mine, ma pierdusem toata in el si mie nu mi-a mai ramas nimic.

Goala pe dinauntru, ascultam melodiile de la radio si parca toate vorbeau despre despartirea mea. Am incercat sa ma adun, am incercat sa citesc din nou, dar gandurile toate zburau catre el. Am incercat sa fac lucrurile care inainte imi faceau placere, nimic nu mergea. Atunci am inceput sa scriu altor fete care sufereau pe forum din diverse motive, sa le incurajez, sa le dau sfaturi, sa le spun ca nu merita nimeni sa plangi dupa el, dar eu continuam inca sa plang.

Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău? Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice 7 exerciții filosofice stoice pentru o viață mai fericită

Le spuneam lor ca: "uneori plangem cu lacrimi de bucurie, alteori cu lacrimi grele de tristete adanca, uneori inima din piept se rupe in bucati si se transforma in cristale de durere... Ele se rasfrang peste oameni si intristeaza tot in jurul lor ca un suvoi rece-chiar inghetat si involburat ce matura totul in cale ... Uneori plangem de durere, alteori de neputinta, uneori plangem in tacere, alteori doar din suferinta. Cand ne plangem de mila insa e cel mai trist pentru ca nu putem acuza pe nimeni de esecul nostru ca si oameni, am smulge carnea de pe noi sau am urla precum lupii de atata durere…”

Si totusi lacrimile ne si vindeca. Dupa un plans sanatos, luam decizii si ne transformam in stanca!

- De azi voi fi un alt om, mai puternic si mai inalt sufleteste, caci nu ma voi mai lasa calcat in picioare nicicand! Nu cred sa fie om in lumea asta mare si tare nedreapta uneori care sa nu fi plans cu toata fiinta lui!..."

Cuvintele au puteri magice! Cărți pe care fiecare femeie ar trebui să le citească Uitați-vă bine la el! El este venerabilul Jindai Sakura, cel mai bătrân copac sakura din Japonia și din lume. Îi ghiciți vârsta? Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri