31 Martie 2017 publicat în Lifestyle 1 share-uri

Aceste legi sunt un ghid pentru o viata traita abundent – o viata plina de armonie, bucurie si prosperitate.

Descoperirea si implementarea acestor legi in propria-mi viata m-a ajutat sa imi transform viata din saracie in bogatie si abundenta. - Randy Gage

Aceste legi sunt un ghid pentru o viata traita abundent – o viata plina de armonie, bucurie si prosperitate:

Randy Gage: Cele 7 legi spirituale ale PROSPERITATII

Legea ABUNDENTEI 1: Legea aspiratorului

Una dintre cele mai facile modalitati de a manifesta abundenta in viata voastra este aceea de a crea un vacuum de energie. Sunteti inconjurati de bine peste tot. Singura lipsa este cea din mintea vostra. Deschide-ti-va mintea pentru a primi abundenta si o veti atrage in viata voastra.

Legea ABUNDENTEI 2: Legea circulatiei

A strange fara a imparti, fara a face ca abundenta sa circule duce catre recesiune. Cand faci ca abundenta sa circule, practic faci ca raul prosperitatii sa curga la nesfarsit. Cand dai bani, incaltaminte, imbracaminte sau alte obiecte pe care nu le mai folosesti, pregateste-te sa primesti mult bine si multa abundenta in viata ta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Foto: Pixabay

Foto homepage: Pixabay

Legea ABUNDENTEI 3: Legea Imaginatiei

Ca toate formele de succes, tot ceea ce ne dorim imaginam intai in minte. Cand ne imaginam in mintea constienta, ne auto-programam mintea subconstienta pentru ca aceasta sa le manifeste.

Legea ABUNDENTEI 4: Legea Ideilor

Manifestam prosperitatea prin puterea ideilor noi care apar in vietile noastre. Daca nu suntem deschisi si avem o minte rigida, care nu accepta alte idei si perspective, nu reusim sa atragem nici abundenta in viata noastra.

Citeste mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri