Aceste legi sunt un ghid pentru o viata traita abundent – o viata plina de armonie, bucurie si prosperitate.

Legea ABUNDENTEI 5: Legea reciprocitatii

Ceea ce dai se intoarce la tine multiplicat. Cu cat dai mai mult, cu atat primesti mai mult inapoi, pentru ca pornesti de la mentalitatea ca tu „ai enorm”, „ai destul incat sa poti oferi” si aceasta este atitudinea pe care o transmiti tu Universului, iar acesta iti raspunde in concordanta cu ceea ce crezi tu despre tine.

Legea ABUNDENTEI 6: Abundenta se manifesta in mai multe moduri

Niciodata nu stii in ce moduri se manifesta abundenta in viata ta, este bine sa inveti sa devii constient/a de aceste moduri prin care se manifesta abundenta si sa le celebrezi. Abundenta se poate manifesta printr-o impacare cu cineva, printr-un dar frumos pe care l-ai primit, printr-o relatie noua care iti aduce bucurie, printr-o promovare, vindecare, o locuinta unde iti face placere sa traiesti, etc.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Noile legi ale Educației, aprobate: admiterea diferențiată la liceu și schimbări la Bacalaureat Caius Covrig investește milioane de euro și petrece timpul pe Seven Mile Beach, una dintre cele mai scumpe plaje din lume  7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline

Foto: Pixabay

Legea ABUNDENTEI 7: Legea iertarii

Daca te agati de ganduri ale razbunarii, dragostea nu poate intra in viata ta. Daca te agati de resentimente, iti perpetuezi o atitudine de victima. Iar daca te consideri o victima, nu exista spatiu in viata ta pentru ca tu sa devii un invingator. Da drumul sentimentelor negative pentru ca acestea te consuma din interior si nu iti dua voie sa manifesti ceva mai bun in viata ta.

Randy Gage a reusit sa isi schimbe viata si sa se transforme dintr-un adolescent care s-a lasat de scoala, a petrecut timp in inchisoare si mai tarziu a avut un job care ii aducea doar salariul minim, intr-un multi-milionar de succes. A scris 8 carti, dintre care cele mai cunoscute sunt Prosperitatea mintii si Accepta-ti abundenta.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri