12:03, 13 Martie 2017 publicat în Lifestyle97 share-uri

Iata 20 de lucruri inedite si interesante pe care, poate, nu le stiai despre corpul feminin:

6. Corpul femeilor este mai flexibil decat al barbatilor caci muschii si ligamentele corpului feminin contin mai multa elastina, ceea ce permite corpului nostru sa fie mai elastic.

Foto: Mayer George /Shutterstock

Citeste si:
'Ești prea puternică ca să fii iubită!' De ce bărbații se simt...
\'Ești prea puternică ca să...

7. Este demonstrat stiintific: femeile sunt mai bune decat barbatii la multitasking. Conform unui studiu publicat in Revista de Neurostiinta corpul calos (marea comisura transversa ce leaga cele doua emisfere din creier) din creierul femeilor este mai mare decat al barbatilor, ceea ce le permite sa execute mai multe sarcini in acelasi timp.

8. Femeile au doi centri ai vorbirii si de aceea pot folosi 3.000 de sunete si 10.000 de semnale non-verbale, de doua ori mai mult decat barbatii.

Citeste si:
'Mami, tati, mi-e frică de întuneric'. Teama de întuneric la copii...
\'Mami, tati, mi-e frică de...

9. Pielea femeilor este de doua ori mai sensibila decat a barbatilor. Totodata, pielea femeilor este si mai sensibila la atingere. Testosteronul influenteaza grosimea pielii, prin urmare barbatii au pielea cu 25% mai groasa decat femeile.

10. Activitatea creierului unei femei scade cu numai 10% in timpul somnului, un detaliu evolutionist ce permite femeilor sa se trezeasca mai usor atunci cand au un bebelus.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri